Νέες υποψηφιότητες του συνδυασμού "Ξηρόμερο Δύναμη Ελπίδας" - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

18 Ιουλίου 2023

Νέες υποψηφιότητες του συνδυασμού "Ξηρόμερο Δύναμη Ελπίδας"


Ανακοίνωση υποψηφιότητας Θεμιστοκλή Σάββα, με το συνδυασμό του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη (τοπικό ψηφοδέλτιο Χρυσοβίτσας).

Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης: Άλλος ένας νέος προστίθεται στην ομάδα!

Καλή επιτυχία Θέμη…

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

Αγαπητοί συγχωριανοί-συγχωριανές.

Μετά από πρόταση του Δημάρχου Ξηρομέρου κ. Τριανταφυλλάκη να συμμετάσχω ενεργά στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου, δηλώνω την υποψηφιότητα μου για σύμβουλος στην τοπική κοινότητα Χρυσοβίτσας.

Ως νέος ζητώ την στήριξή σας να συνεχίσουμε όλοι μαζί την προσπάθεια ανάπτυξης του χωριού μας και του Δήμου μας.

Με τιμή
Θεμιστοκλής Βησ. ΣάββαςΑνακοίνωση υποψηφιότητας Παναγιώτη Μπαρμπαρούση, με το συνδυασμό του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη (τοπικό ψηφοδέλτιο Αστακού).

Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης: Παναγιώτη σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη!

Καλωσήρθες στην ομάδα.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

Αποδεχόμενος την πρόταση του φίλου Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη, αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα σαν υποψήφιος Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Αστακού.

Όπως όλοι μας, βλέπω τις αλλαγές που έγιναν στον όμορφο τόπο μας και θέλω με την σειρά μου να βοηθήσω στη νέα θητεία του.

Ζητώ την στήριξή σας.

Με εκτίμηση
Μπαρμπαρούσης Παναγιώτης του ΒασιλείουΑνακοίνωση υποψηφιότητας Γιώργου Γιαννείου, με το συνδυασμό του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη (τοπικό ψηφοδέλτιο Κανδήλας).

Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης: Γιώργο μου καλωσήρθες στην ομάδα μας. Σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και την στήριξη. Ένας άνθρωπος με συγκρότηση και ευγένεια που μας τιμά. Καλή επιτυχία.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

Μετά την πρόταση του Δημάρχου μας Γιάννη Τριανταφυλλάκη, στέκομαι με την σειρά μου στο πλευρό του, για να προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις σε αυτή τη προσπάθεια που ξεκίνησε πριν τέσσερα χρόνια.

Ζητώ την στήριξη σας για το καλό της Κανδήλας.

Με εκτίμηση

Γιαννείος Γιώργος του Παναγιώτη
Υποψήφιος Σύμβουλος Κοινότητας ΚανδήλαςΑνακοίνωση υποψηφιότητας Ευσταθίας Κόκιου, με το συνδυασμό του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη (τοπικό ψηφοδέλτιο Παπαδάτου).

Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης:
Χριστίνα καλωσήρθες στην μεγάλη αυτοδιοικητική μας οικογένεια!

Καλή επιτυχία και καλή δύναμη.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

Μετά την πρόταση του Δημάρχου μας Γιάννη Τριανταφυλλάκη, αποφάσισα να στηρίξω και εγώ την προσπάθεια που ξεκίνησε πριν τέσσερα χρόνια.

Οι νέοι οφείλουμε να έχουμε ενεργή συμμετοχή.

Με εκτίμηση
Κόκιου Χριστίνα του Ευσταθίου
Υπάλληλος Φαρμακείου
Υποψήφια Σύμβουλος Κοινότητας ΠαπαδάτουΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad