Αλέξανδρος Σάββας: Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό «Ξηρόμερο Νέα Μέρα - Καθαρά Χέρια» τον Νικόλαο Ζώγα από την Παλαιομάνινα - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

06 Ιουλίου 2023

Αλέξανδρος Σάββας: Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό «Ξηρόμερο Νέα Μέρα - Καθαρά Χέρια» τον Νικόλαο Ζώγα από την Παλαιομάνινα


Αλέξανδρος Σάββας: Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας «ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ» τον Νικόλαο Ζώγα από την Παλαιομάνινα Ξηρομέρου.

Ο Nίκος είναι δημόσιος υπάλληλος παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών. Έχει διατελέσει Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Παλαιομάνινας και εν ενεργεία Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Ξηρομέρου. 

Νίκος Ζώγας: «Συμπορεύομαι με έναν γνήσιο Ξηρομερίτη, έντιμο, αξιοπρεπή και ειλικρινή ο οποίος με την ταπείνωση του, τις γνώσεις και την μόρφωση του ως πρώην Πρόεδρος Εφετών, και την πραγματική του αγάπη του για το Ξηρόμερο είναι ο μόνος ικανός να βγάλει τον τόπο μας από το τέλμα. Όλοι μαζί που αγαπάμε πραγματικά τον τόπο μας και θέλουμε να πάει επιτέλους μπροστά για ένα καλύτερο μέλλον των παιδιών μας. Ζητώ την εμπιστοσύνη σας για να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια».

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Νίκο που συμπορεύεται μαζί μας σε έναν τίμιο και ειλικρινή αγώνα για το Ξηρόμερο που αγαπάμε! Προχωράμε δυναμικά, με εντιμότητα, ήθος, γνώση και εμπειρία!

Υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου
Αλέξανδρος Σάββας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad