Ευχές του Δημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη για τους επιτυχόντες στις Πανελλαδικές - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

27 Ιουλίου 2023

Ευχές του Δημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη για τους επιτυχόντες στις Πανελλαδικές


Σήμερα ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής στις Πανεπιστημιακές Σχολές της πατρίδας μας και θέλω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου, να δώσω τα θερμά μου συγχαρητήρια προς τις νέες και τους νέους του Δήμου Ξηρομέρου, στο μέλλον του τόπου μας.

Προχωρήστε με θάρρος και αισιοδοξία στη νέα φάση της ζωής σας που ανοίγεται μπροστά σας. Επίσης να ζήσετε με όλο σας το είναι τη νέα ζωή, τη φοιτητική ζωή.

Δεν θέλω να παραλείψω όμως να δώσω και τα συγχαρητήρια μου από καρδιάς και στα παιδιά, που παρά την προσπάθεια που κατέβαλαν, δεν κατάφεραν να εισαχθούν σε κάποια σχολή. Ένας σταθμός από τους πολλούς σταθμούς της ζωής σας ήταν οι Πανελλαδικές και τίποτα περισσότερο. Αδράξτε τις ευκαιρίες, η ζωή είναι γεμάτη προκλήσεις, βάλτε υψηλούς στόχους και κυνηγήστε τα όνειρα σας, κοιτάτε μπροστά με αισιοδοξία και δύναμη.

Γιάννης Τριανταφυλλάκης
Δήμαρχος Ξηρομέρου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad