Το διαφημιστικό φυλλάδιο του Συλλόγου Απανταχού Αστακιωτών - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

27 Ιουλίου 2023

Το διαφημιστικό φυλλάδιο του Συλλόγου Απανταχού Αστακιωτών


Ο Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτών στην μεγάλη προσπάθεια που έχει αναλάβει τα τελευταία χρόνια για την προβολή και διαφήμιση του Αστακού, μετά από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ., δημιούργησε ένα καλαίσθητο 16σέλιδο φυλλάδιο, στο οποίο προβάλλεται η ιστορία του Αστακού από αρχαιοτάτων χρόνων έως και σήμερα.

Το διαφημιστικό αυτό ΕΝΤΥΠΟ (την επιμέλεια την οποία είχαν ως προς τα κείμενα τα μέλη του Συλλόγου Β. Ευαγγελίου και Χάρης Βασσάλας και το φωτογραφικό υλικό ο Χρ.  Μπόνης, εκτυπώθηκε σε επτά χυλώδες αντίτυπα τα οποία θα διανεμηθούν με ποικιλόμορφο τρόπο, όπως επί παραδείγματι στους επιβάτες από και προς Ιθάκη Κεφαλλονιά με το πλοίο της γραμμής, σε επιλεγμένα μεγάλα ξενοδοχειακά συγκροτήματα της Ελλάδας (ΚΕΡΚΥΡΑ-ΚΩΣ-ΖΑΚΥΝΘΟ-ΡΕΘΥΜΝΟ, κλπ) καθώς επίσης και σε συγκεκριμένα τουριστικά γραφεία (Αθήνα-Πάτρα- Ηλεία).

Η προσπάθεια που έγινε είναι πολύ μεγάλη, συλλογική και επίπονη. Η εμπειρία μας σε τέτοιου είδους δραστηριότητες (εκδόσεις- διαφήμιση, κλπ) ήταν σχεδόν μηδαμινή, η επίπονη προσπάθεια όμως και η αποφασιστικότητα των μελών του Δ.Σ, μας έδωσε την δύναμη να το τολμήσουμε με αποτέλεσα να δημιουργηθεί αυτό το πολύ καλό (για πρώτη φορά) διαφημιστικό φυλλάδιο και μάλιστα πολυσέλιδο και σε πολυτελή έκδοση.

Εκτιμούμε ότι η επομένη φορά σε παρόμοια δράση και μέσα από την εμπειρία που αποκτήσαμε θα είναι αρκετά καλύτερη και πιο ποιοτική.

Ήδη θα ξεκινήσει η διανομή στους χορηγούς (δυστυχώς ελάχιστοι ντόπιοι ανταποκρίθηκαν, χαρακτηριστικό…… της αγάπης για τον Αστακό) με αφετηρία όσους έχουν έδρα τον Αστακό και εν συνεχεία θα ακολουθούσουν οι υπόλοιποι με έδρα κυρίως την Αθήνα.

Σήμερα το πρωί εθιμοτυπικά επισκέφτηκα τον Δήμαρχο και του παρέδωσα συμβολικά το έντυπο ενώ στην συνέχεια θα ακολουθήσει η διανομή όπως έχει προβλεφθεί.

ΧΡΗΣΤΟΣ  ΜΠΟΝΗΣ

Δείτε ΕΔΩ το φυλλάδιο...


2 σχόλια:

 1. Αντί φιλαδιων η καλύτερη διαφήμιση θα ήταν να υπάρχουν κοντά στο φερι δυο σκέπαστρα ώστε να μπορούν να κάθονται οι επιβάτες και κάποιες χημικές τουαλέτες να μπορούν να κάνουν την ανάγκη τους κα τα φιλαδια για να σκουπίζονται

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ποιος είσαι εσύ που θα κρίνεις την αγάπη μας για τον τόπο?
  Επειδή αποφασίσατε εσείς να βγάλετε ένα φυλλάδιο με τα λεφτά των άλλων.
  Όποιος δεν τα ακούμπησε δεν αγαπά τον τόπο του.
  Είστε τραγικοί, μόνο διχόνοια και προβλήματα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad