Πτώση Canadair: Η Βουλή υιοθετεί το αγέννητο παιδί του άτυχου κυβερνήτη Χρήστου Μουλά - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

27 Ιουλίου 2023

Πτώση Canadair: Η Βουλή υιοθετεί το αγέννητο παιδί του άτυχου κυβερνήτη Χρήστου Μουλά


Η Βουλή υιοθετεί το αγέννητο παιδί του άτυχου κυβερνήτη Χρήστου Μουλά που έχασε τη ζωή του στο μοιραίο καναντέρ που έπεσε στη Κάρυστο.

Σημειώνεται ότι πραγματοποιήθηκε σήμερα (27/7) στο στρατοπέδου «Παπάγου» η τελετή έπαρσης της σημαίας σε μεσίστια θέση, «λόγω του πένθους των Ενόπλων Δυνάμεων για την απώλεια της ζωής του σμηναγού Χρήστου Μουλά και του ανθυποσμηναγού Περικλή Στεφανίδη, εν ώρα υπηρεσίας, στην Εύβοια». Αυτό τονίζει, σε ανάρτησή του στο Twitter, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας.

Στην τελετή στο στρατόπεδο «Παπάγου», στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, «παρευρέθηκαν όλα τα μέλη της πολιτικής και φυσικής ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων, ενώ ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των δύο αξιωματικών της Πολεμικής Αεροπορίας, στον Ιερό Ναό της Παναγίας», προσθέτει ο κ. Δένδιας.

ΕΡΤ - Ρεπορτάζ: Κώστας Κωνσταντόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad