Προβολή παιδικής ταινίας στο Πνευματικό Κέντρο Μύτικα την Τετάρτη 16 Αυγούστου - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

08 Αυγούστου 2023

Προβολή παιδικής ταινίας στο Πνευματικό Κέντρο Μύτικα την Τετάρτη 16 Αυγούστου


Προβολή παιδικής ταινίας στο Πνευματικό Κέντρο Μύτικα την Τετάρτη 16 Αυγούστου στις 9:15 μ.μ. (μεταφέρθηκε αντί της Τρίτης 8 Αυγούστου).

Την Τετάρτη 16 Αυγούστου στις 9:15 μ.μ. (μεταφέρθηκε αντί της Τρίτης 8 Αυγούστου), στο Πνευματικό Κέντρο Μύτικα, θα προβληθεί η παιδική ταινία «Ο Μάγος και η ελεφαντίνα». Η ταινία είναι του 2023 και απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 7+.


Υπόθεση: Ο Πίτερ αναζητά τη χαμένη του αδελφή και, όταν γνωρίζει τυχαία ένα μέντιουμ στην πλατεία της αγοράς, μόνο μία ερώτηση τού περνά από το μυαλό: Ζει η αδελφή του; Ακούγοντας την απάντηση ότι πρέπει να βρει μια μυστηριώδη ελεφαντίνα και τον μάγο που θα την εμφανίσει, ο Πίτερ ξεκινά ένα ψυχοφθόρο ταξίδι για να εκπληρώσει τρεις φαινομενικά απίθανες αποστολές, που θα αλλάξουν για πάντα το πρόσωπο της μικρής του πόλης και θα τον κάνουν να ζήσει την περιπέτεια της ζωής του.

Η διοργάνωση της προβολής, είναι στα πλαίσια των πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων που διοργανώνονται από το Νομικό Πρόσωπο «Πολιτισμός, Περιβάλλον και Αθλητισμός, Παιδεία και Κοινωνική Πρόνοια στον Δήμο Ξηρομέρου», σε συνεργασία με τους συλλόγους και τις Κοινότητες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad