Δήμος Ξηρομέρου: Πρόσκληση για τακτική δια ζώσης και με τηλεδιάσκεψη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Τρίτη 8 Αυγούστου - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

05 Αυγούστου 2023

Δήμος Ξηρομέρου: Πρόσκληση για τακτική δια ζώσης και με τηλεδιάσκεψη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Τρίτη 8 Αυγούστου


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

H ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

Καλεί σε τακτική μεικτή (δια ζώσης και ταυτόχρονα με τηλεδιάσκεψη) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στις 8 Αυγούστου 2023, ημέρα της εβδομάδας Τρίτη και ώρα 06:00 μ.μ, σύμφωνα με το άρθρο 11 του Ν. 5043/2023 (Α΄91) του ΥΠ.ΕΣ., για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα κάτωθι θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Αναμόρφωση οικ. έτους 2023 (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Γερόλυμος Σωτήριος).
2. Τροποποίηση-Συμπλήρωση της 50/2023 απόφασης ΔΣ περί «Πρόσληψη προσωπικού για κατεπείγουσες ή εποχιακές ή πρόσκαιρες ανάγκες (Πυροπροστασία)» (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Γερόλυμος Σωτήριος).
3. Έγκριση σύναψης σύμβασης ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ Ι.Μ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ «ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΟΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ Τ.Κ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ» (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Πολύζος Βασίλειος).
4. «Έγκριση σύναψης σύμβασης ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ Ι.Π. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ Τ.Κ. ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ» (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Πολύζος Βασίλειος).
5. Συγκρότηση Επιτροπής Παραλαβής για το έργο «Ανάπλαση παραλιακού μετώπου Αστακού, ανάδειξη ιστορικού κέντρου και αισθητική παρέμβαση, ενοποίηση και ανάδειξη ιστορικού κέντρου και αισθητική παρέμβαση, ενοποίηση και ανάδειξη σημαντικών σημείων της πόλης με την κεντρική πλατεία» αναδόχου ΑΦΟΙ ΤΣΕΛΙΟΥ Α.Ε (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Πολύζος Βασίλειος).
6. Έγκριση υποβολή πρότασης ένταξης της πράξης «Συνέχιση Δράσης Κέντρου Κοινότητας Δήμου Ξηρομέρου» στα πλαίσια της υπ' αριθ. 3853/13-07-2023 πρόσκλησης της ΕΥΔ της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με α/α πρόσκλησης ΟΠΣ: 2349 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα "Δυτική Ελλάδα" στα πλαίσια της Δράσης με κωδικό 4Β.ια.1α - Κέντρα Κοινότητας με παραρτήματα Ρομά, Κέντρα Ένταξης Μεταναστών (ΚΕΜ), Κινητές Μονάδες το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Γερόλυμος Σωτήριος).
7. Συγκρότηση Επιτροπής Παραλαβής για το έργο «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ», αναδόχου ΑΦΟΙ ΤΣΕΛΙΟΥ Α.Ε (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Πολύζος Βασίλειος).
8. Διαγραφή τελών σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 31 του Ν. 5013/2023 και το αρθρο 174 του Ν. 3463/2006 (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Γερόλυμος Σωτήριος).
9. Συμπλήρωση της 20/2023 απόφασης ΔΣ περί 'ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟ ΠΑΡΑΛΙΑΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ & ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΑ 38609 ΕΞ 2023/10-03-2023 ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΕΙ' (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Γερόλυμος Σωτήριος).
10. Έγκριση οριακής προθεσμίας παράτασης εργασιών για το έργο «ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ ΔΕ ΑΛΥΖΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ προϋπολογισμού 595.000,00 € (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Πολύζος Βασίλειος).
11. «Δέσμευση για ένταξη των πράξεων "ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΣΤHN ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΦΥΤΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ" και "ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΣΤHN ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΝΔΗΛΑΣ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ" στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του Δήμου Ξηρομέρου (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Πολύζος Βασίλειος).
12. Τροποποίηση –Συμπλήρωση της 48/2020 απόφασης ΔΣ περί «Κατάθεση πάγιας προκαταβολής Κοινοτήτων σε λογαριασμό του Δήμου & Ορισμός υπεύθυνου κίνησης λογαριασμού» (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Γερόλυμος Σωτήριος).
13. ΕΓΚΡΙΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ "ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΕΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΠΗΓΕΣ ΛΑΜΠΡΑ ΜΕΧΡΙ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΟ Δ.Κ. ΑΣΤΑΚΟΥ (ΤΜΗΜΑ ΑΠΟ ΧΘ 0+000 ΠΗΓΕΣ ΛΑΜΠΡΑ ΡΩΣ ΧΘ 3+880 ΑΥΛΑΚΑΣ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟΥ" (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Πολύζος Βασίλειος).

H ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΑΠΡΑΝΤΖΗ – ΠΕΤΤΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Στην συνεδρίαση καλούνται να συμμετάσχουν ο Δήμαρχος Τριανταφυλλάκης Ιωάννης, ο αναπληρωτής Προϊστάμενος Διοικητικών & Οικονομικών Στρατομήτρος Ιωάννης, ο αναπληρωτής Προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας Μακρής Ιωάννης, η αναπληρώτρια Προϊσταμένη του Τμήματος Τεχνικών Υπηρεσιών Περιβάλλοντος & Ανάπτυξης Ραλάτου Ζαχαρούλα και ο αναπληρωτής Δ/ντης των Τεχνικών Υπηρεσιών της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Αιτ/νίας κος Βάσσης Αθανάσιος, προς τους οποίους κοινοποιείται η παρούσα.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ.
1. ΓΑΛΑΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΛΑΜΠΡΟΥ
2. ΓΕΡΟΛΥΜΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του ΦΩΤΙΟΥ
3. ΚΑΤΣΑΟΥΝΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ του ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ
4. ΜΑΚΡΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
5. ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
6. ΜΠΑΜΠΟΥΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΘΕΟΚΛΗΤΟΥ
7. ΝΤΙΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
8. ΠΑΛΗΟΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ
9. ΠΟΛΥΖΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ
10. ΣΑΜΑΛΕΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ
11. ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
12. ΓΑΖΕΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΣΩΚΡΑΤΗ
13. ΚΑΚΟΥΡΗΣ ΗΛΙΑΣ του ΦΩΤΙΟΥ
14. ΚΑΡΦΗΣ ΘΩΜΑΣ ΤΟΥ ΒΑΓΙΑ
15. ΡΕΤΟΥΛΗΣ ΘΩΜΑΣ του ΙΩΑΝΝΗ
16. ΖΟΡΜΠΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΝΔΡΕΑ
17. ΚΟΛΟΒΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
18. ΚΟΥΤΣΟΜΠΙΝΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ
19. ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
20. ΚΟΜΠΛΙΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΦΩΤΙΟΥ
21. ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
22. ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
23. ΓΚΟΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
24. ΖΩΓΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΥ
25. ΛΑΪΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
26. ΛΙΒΑΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

Κοιν.
ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΔΗΜΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad