Η Λαϊκή Συσπείρωση Αγρινίου κατέθεσε πρώτη το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού για τις εκλογές στις 8 Οκτώβρη - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

31 Αυγούστου 2023

Η Λαϊκή Συσπείρωση Αγρινίου κατέθεσε πρώτη το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού για τις εκλογές στις 8 Οκτώβρη


Η Λαϊκή Συσπείρωση Αγρινίου από το πρωί της 30ης Αυγούστου κατέθεσε πρώτη το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού για τις εκλογές στις 8 Οκτώβρη, παρά τις δυσκολίες που θέτουν οι εκλογικοί νόμοι των αστικών κυβερνήσεων, για να μπορούν να έχουν όσο το δυνατόν πιο ελεγχόμενη την Τοπική Διοίκηση με «δικούς» τους συνδυασμούς.

Χωρίς αναρτήσεις, φωτογραφίσεις κι αγκαλίτσες το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης καταρτίστηκε από 75 υποψήφιους Δημοτικούς συμβούλους και 150 υποψήφιους Τοπικούς συμβούλους & προέδρους τοπικών συμβουλίων.

Σ’ αυτό συμμετέχουν εργάτες, αγρότες, μικροεπαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενοι, επιστήμονες, συνταξιούχοι, άνεργοι, φοιτητές, νεολαίοι, άνδρες και γυναίκες καταξιωμένοι ,μέσα από τη συμμετοχή τους στους κοινωνικούς αγώνες, τη δράση τους στο μαζικό κίνημα, εκλεγμένοι συνδικαλιστές, αλλά και απλοί αγωνιστές στη μάχη για μια καλύτερη ζωή. Όλοι μας, αποφασισμένοι να παλέψουμε για δυνατή, λαϊκή αντιπολίτευση στο Δήμο Αγρινίου, για να γίνει πιο δυνατή η φωνή του λαού και να είναι στο προσκήνιο τα δικά του συμφέροντα κι όχι των λίγων. Με τη δέσμευση έναντι των συνδημοτών μας να είμαστε μπροστάρηδες στους κοινωνικούς – ταξικούς αγώνες κατά της υπάρχουσας κοινωνικής βαρβαρότητας & σαπίλας, κατά των αντιλαϊκών – αντεργατικών πολιτικών και γνώμονα τα λαϊκά συμφέροντα, όπως αποδεδειγμένα έκαναν μέχρι σήμερα παντού, σε Δημοτικό Συμβούλιο & κοινωνία οι εκλεγμένοι σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης. Γιατί βασικός αγωγός αυτής της πολιτικής είναι και η Τοπική Διοίκηση.

Θα ακολουθήσει η ανακοίνωση όλων των ονομάτων των υποψήφιων της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
με υποψήφιο Δήμαρχο
τον ΤΙΜΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad