Αλέξανδρος Σάββας: Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας «Ξηρόμερο Νέα Μέρα - Καθαρά Χέρια» την Μαρία Μπαρμπαρούση - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

17 Αυγούστου 2023

Αλέξανδρος Σάββας: Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας «Ξηρόμερο Νέα Μέρα - Καθαρά Χέρια» την Μαρία Μπαρμπαρούση


Καλωσορίζω στο Συνδυασμό μας "ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ-ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ" την κ. Μαρία Μπαρμπαρούση του Χρήστου, από το Μαχαιρά Ξηρομέρου.

Η κ. Μαρία είναι Τεχνολόγος Ιατρικών Εργαστηρίων και επί 30 χρόνια εργαζόταν στο Τμήμα Πυρηνικής Ιατρικής του Λαϊκού Νοσοκομείου Αθηνών, έχοντας πραγματοποιήσει χιλιάδες ιατρικές εξετάσεις ασθενών από όλη την Ελλάδα.

Τα τελευταία χρόνια περνάει τον περισσότερο καιρό στο χωριό της, που αγαπά ιδιαίτερα , έχοντας ιδιαίτερη αδυναμία στο βελανιδοδάσος, που αντικρύζει καθημερινά από το σπίτι της.

Αγαπητή Μαρία σου εύχομαι Καλή δύναμη και επιτυχία στην προσπάθειά σου, ώστε να βοηθήσεις το χωριό σου, που τόσο αγαπάς.

Μαρία Χρ. Μπαρμπαρούση: «Συντάσσομαι με τον κ. Αλέξανδρο Σάββα και τους αξιόλογους συνεργάτες του γιατί είμαι πεπεισμένη ότι είναι ο μοναδικός άνθρωπος, που μπορεί αυτή τη στιγμή να ‘’πάει’’ ένα βήμα μπροστά, το Ξηρόμερο.

Ο πρότερος έντιμος βίος και η ακεραιότητά του ως ανώτατος Δικαστής με κάνουν να νοιώθω βέβαιη ότι θα διαχειριστεί τα του Δήμου υπεύθυνα και θα προστατεύσει τα συμφέροντα Δήμου και Δημοτών εφαρμόζοντας κανόνες και πρακτικές χρηστής Διοίκησης, που τόσο ανάγκη έχει το Ξηρόμερο».

Υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου
Αλέξανδρος Σάββας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad