Κώστας Πιστιόλας: «Συγκλονιστική η δυναμική που αναπτύσσεται από την ίδια την κοινωνία» - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

17 Αυγούστου 2023

Κώστας Πιστιόλας: «Συγκλονιστική η δυναμική που αναπτύσσεται από την ίδια την κοινωνία»


Δελτίο Τύπου

Κώστας Πιστιόλας: «Συγκλονιστική η δυναμική που αναπτύσσεται από την ίδια την κοινωνία»

Με μεγάλη δυναμική συνεχίζει την προεκλογική του δραστηριότητα ο υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου και επικεφαλής του Συνδυασμού «Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά» Κώστας Πιστιόλας.

Όπως αναφέρει ο ίδιος ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου «είναι βαθιά συγκινητικό το συναίσθημα που βιώνουμε όλες αυτές τις μέρες, καθώς η ανταπόκριση του κόσμου στο ενωτικό κάλεσμα, που απευθύναμε, ξεπερνά κάθε προσδοκία και δυναμώνει κάθε μέρα και περισσότερο».

«Η δυναμική που αναπτύσσεται από την ίδια την κοινωνία είναι συγκλονιστική, γεγονός που μάς δίνει κίνητρο να συνεχίσουμε με ακόμη μεγαλύτερη ένταση την πορεία μας για την τολμηρή, γενναία αλλαγή στο δήμο Αγρινίου», τονίζει ο Κώστας Πιστιόλας.

Την ίδια στιγμή, οι διεργασίες στο επιτελείο του Συνδυασμού «Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά» είναι πυρετώδεις, με τον Κώστα Πιστιόλα μαζί με τους συνεργάτες του και τους εθελοντές να καταρτίζουν- με γοργούς ρυθμούς- το ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού με τελικό στόχο τη συγκρότηση «ενός δυναμικού, βαθιά αντιπροσωπευτικού ψηφοδελτίου».

Πριν λίγες μέρες, άλλωστε, ανακοινώθηκε το λογότυπο του Συνδυασμού «Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά», όπως επίσης και οι πρώτοι 100 υποψήφιοι, ενώ τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν και άλλες ανακοινώσεις υποψηφίων και πολύ σύντομα θα είναι έτοιμο και το Πρόγραμμα του Συνδυασμού.

Παράλληλα, ο Κώστας Πιστιόλας όλο αυτό το διάστημα βρίσκεται δίπλα στους πολίτες, στις γειτονιές και τους δρόμους όλων των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Αγρινίου, για να στείλει παντού το «μήνυμα» ότι «μπορούμε μαζί να πάμε το Αγρίνιο ψηλά».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad