Αλέξανδρος Σάββας: Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας «Ξηρόμερο Νέα Μέρα - Καθαρά Χέρια» την Παρασκευαΐδου - Καλλιμάνη Νένα (Παρθένα) - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

27 Αυγούστου 2023

Αλέξανδρος Σάββας: Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας «Ξηρόμερο Νέα Μέρα - Καθαρά Χέρια» την Παρασκευαΐδου - Καλλιμάνη Νένα (Παρθένα)


Καλωσορίζω στον συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ την κ. Παρασκευαΐδου - Καλλιμάνη Νένα (Παρθένα) από Φυτείες Ξηρομέρου. 


Η Νένα γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη είναι παντρεμένη με τον Θύμιο Καλλιμάνη από τις Φυτείες Ξηρομέρου και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

Η Νένα είναι εκπαιδευτικός - καθηγήτρια γερμανικών με μεταπτυχιακές σπουδές στην επιστήμη της μετάφρασης και πολυετή εμπειρία στο χώρο της εκπαίδευσης. 

Παρασκευαΐδου - Καλλιμάνη Νένα (Παρθένα): «Έχοντας πολλή αγάπη για τα παιδιά και τον πολιτισμό, θέλω να συμβάλω με όποιον τρόπο μπορώ στο κοινό καλό.
Ο τόπος έχει ανάγκη από νέους ανθρώπους με όρεξη, υπομονή και επιμονή! Το σύνθημά μου: οι γυναίκες μπροστά!».

Θέλω να ευχαριστήσω την Νένα για τη δύσκολη απόφαση της να είναι δίπλα μου και να στηρίξει τη γενναία απόφαση που πήραμε. Νένα, σου εύχομαι από καρδιάς να έχεις ένα τίμιο και ειλικρινή αγώνα. Παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας και σας καλούμε να πράξετε το ίδιο.


Σ' ευχαριστώ από καρδιάς.

Υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου
Αλέξανδρος Σάββας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad