Διήμερο Ιστορικό Συνέδριο στην Χρυσοβίτσα Ξηρομέρου - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

03 Αυγούστου 2023

Διήμερο Ιστορικό Συνέδριο στην Χρυσοβίτσα Ξηρομέρου


ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΝΩΝ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
«Τα Κόροντα»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Σύνδεσμος Χρυσοβιτσάνων Ξηρομέρου «Τα Κόροντα» με την ευκαιρία συμπλήρωσης 47 χρόνων από την ίδρυσή του (14/11/1976) αποφάσισε να διοργανώσει Διήμερο Ιστορικό Συνέδριο.

Ο τίτλος του Συνεδρίου είναι: η Χρυσοβίτσα στην πορεία των αιώνων με θέματα την ιστορία, την παράδοση, την λαογραφία, τα πρόσωπα και τα μνημεία της Χρυσοβίτσας Ξηρομέρου.

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 6 και 7 Αυγούστου 2023, ημέρες Κυριακή και Δευτέρα στο Δημοτικό Σχολείο Χρυσοβίτσας Ξηρομέρου.

Το αναλυτικό πρόγραμμα με τις εισηγήσεις κλπ., στο οποίο περιλαμβάνεται και περιήγηση στον αρχαιολογικό χώρο των αρχαίων Κορόντων, επισυνάπτεται στην πρόσκλησή μας.

Η διεξαγωγή και διενέργεια του Συνεδρίου διέπεται από Ειδικό Κανονισμό, ο οποίος βρίσκεται διαθέσιμος στην ιστοσελίδα xrysobitsa.wordpress.com.

Όλοι οι συγχωριανοί και οι φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη σπουδαία εκδήλωση του Συλλόγου.

Σας καλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας την κορυφαία εκδήλωση του Συλλόγου μας.

Σας περιμένουμε.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος                               Η Γενική Γραμματέας
Ταξιάρχης Σάββας                       Καλλιρρόη Γεωργούλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad