Ανακοίνωση υποψηφιότητας Βασιλικής Καλαντζή με το συνδυασμό του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

15 Αυγούστου 2023

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Βασιλικής Καλαντζή με το συνδυασμό του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη


Ανακοίνωση υποψηφιότητας Βασιλικής Καλαντζή, με το συνδυασμό του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη (γενικό ψηφοδέλτιο ΔΕ Αστακού).

Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης: Βάσω μου καλή επιτυχία. Σε ευχαριστώ πολύ. 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

Μετά την πρόταση του Δημάρχου και φίλου Γιάννη Τριανταφυλλάκη, έλαβα την απόφαση να συμπορευτώ μαζί του στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Πιστεύω ότι ο τόπος μας έχει ανάγκη τους νέους ανθρώπους.

Η θητεία της προηγούμενης τετραετίας αποτέλεσε το εφαλτήριο για την ανάπτυξη μιας περιοχής με πολλαπλά πλεονεκτήματα, αλλά ομολογουμένως υποβαθμισμένη.

Δεν παραγνωρίζω τις δυσκολίες του εγχειρήματος, αλλά ξέρω ότι τα πράγματα αλλάζουν με δουλειά, με σχέδιο και συλλογικό πνεύμα.

Είμαι έγγαμη με τον Γρηγόρη Κουντούρη και έχουμε ένα τέκνο. Συνειδητή μας επιλογή ήταν και είναι να μείνουμε στον τόπο μας, που τόσο αγαπάμε και αγωνιούμε.

Αγαπητοί φίλοι και συνδημότες, ζήτω την στήριξη και την εμπιστοσύνη σας.

Με εκτίμηση
Καλαντζή Βασιλική του Γερασίμου
Απόφοιτος Δασοπονίας
Ιδιωτική Υπάλληλος
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος ΔΕ Αστακού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad