Αλέξανδρος Σάββας: Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας «Ξηρόμερο Νέα Μέρα - Καθαρά Χέρια» τον Απόστολο Νικ. Πανταζή, Βασίλειο Τσάρκο και τον Θεόδωρο Λιβάνη - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

30 Αυγούστου 2023

Αλέξανδρος Σάββας: Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας «Ξηρόμερο Νέα Μέρα - Καθαρά Χέρια» τον Απόστολο Νικ. Πανταζή, Βασίλειο Τσάρκο και τον Θεόδωρο Λιβάνη


Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ (3) νέα μέλη από τον Αστακό, τον κ. Πανταζή Νικ. Απόστολο, τον κ. Τσάρκο Βασίλειο, τον κ. Λιβάνη Θεόδωρο.


Ο Απόστολος Πανταζής γνωστός πατριώτης και φιλάνθρωπος γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Αστακό από βέρους Ξηρομερίτες γονείς. Είναι παντρεμένος με την Άννυ Μπακομιχάλη Πανταζή όπου έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια. Με σπουδές στην διοίκηση επιχειρήσεων και ναυτιλιακά, είναι επιτυχημένος επιχειρηματίας στο χώρο της ναυτιλίας και εμπορίου σε Ελλάδα και εξωτερικό. Έχει δείξει έμπρακτα την αγάπη του για τον τόπο και το συνάνθρωπο με μεγάλη προσφορά. Η συμμετοχή του στα κοινά του τόπου έχει να δώσει πολλά.

Ο Βασίλειος Τσάρκος γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Αστακό, είναι παντρεμένος και πατέρας 2 παιδιών.

Ο Βασίλης έχει επενδύσει στον τόπο δημιουργώντας μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα. Στο παρελθόν έχει διατελέσει αντιδήμαρχος του Δήμου Ξηρομέρου.

Ο Θεόδωρος Λιβάνης γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Αστακό, είναι παντρεμένος και πατέρας 3 παιδιών.

Ο Θεόδωρος ασχολείται με τον πρωτογενή τομέα. Στο παρελθόν έχει διετελέσει αντιδήμαρχος Ξηρομέρου.

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Απόστολο, τον Βασίλη και τον Θεόδωρο που συμπορεύονται μαζί μας σε έναν τίμιο και ειλικρινή αγώνα για το Ξηρόμερο που αγαπάμε! 
 
Προχωράμε δυναμικά, με εντιμότητα, ήθος, γνώση και εμπειρία!

Υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου 
Αλέξανδρος Σάββας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad