Δήμος Ξηρομέρου: Προσοχή, πολύ υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς. Από την φωτιά στη Βοιωτία η κάπνα και η μυρωδιά του καμένου - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

22 Αυγούστου 2023

Δήμος Ξηρομέρου: Προσοχή, πολύ υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς. Από την φωτιά στη Βοιωτία η κάπνα και η μυρωδιά του καμένου


Ενημερώνουμε τους κατοίκους και τους επισκέπτες του Δήμου Ξηρομέρου και εφιστούμε την μέγιστη προσοχή τους. Από την Πολιτική Προστασία έχει δοθεί πολύ υψηλός κίνδυνος (βαθμός 4) για πυρκαγιά στην Δυτική Ελλάδα τη Τρίτη 22 Αυγούστου.

Δεν ανάβουμε φωτιά για οποιοδήποτε λόγο, ειδοποιούμε ΑΜΕΣΑ την Πυροσβεστική Υπηρεσία και τον Δήμο Ξηρομέρου αν αντιληφθούμε φωτιά σε κάποιο σημείο.

Επίσης ενημερώνουμε ότι, η κάπνα και η μυρωδιά του καμένου προέρχεται από την φωτιά στη Βοιωτία σύμφωνα με την Πυροσβεστική, ένεκα των ισχυρών Ανατολικών ανέμων.

Εκ του Δήμου Ξηρομέρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad