Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του νέου βιβλίου της Κατερίνας Θεοδώρου με τίτλο «Πυραμίδες» - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

22 Αυγούστου 2023

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του νέου βιβλίου της Κατερίνας Θεοδώρου με τίτλο «Πυραμίδες»


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19 Αυγούστου 2023 στη Νέα Πλατεία Αστακού η παρουσίαση του νέου βιβλίου της εκπαιδευτικού Κατερίνας Θεοδώρου με τίτλο «Πυραμίδες».

Για τη συγγραφέα και το έργο της μίλησε η φιλόλογος και υποψήφια διδάκτωρ του ΕΚΠΑ κα Γεωργία Λιάλιου, η οποία είχε και την ευθύνη του συντονισμού της εκδήλωσης. Στο έργο της τη βοήθησε η μαθήτρια Κασσιανή Δημητρίου, η οποία ανέγνωσε αποσπάσματα από το βιβλίο.

Για το βιβλίο και για το είδος της λογοτεχνίας του φανταστικού μίλησε η φιλόλογος και βραβευμένη συγγραφέας κα Βησσαρία Ζορμπά-Ραμμοπούλου.

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Δήμαρχος Ξηρομέρου κ. Γιάννης Τριανταφυλλάκης, ενώ παραβρέθηκε πλήθος κόσμου που δημιούργησε μια ζεστή και ζωντανή ατμόσφαιρα.

Η παρουσίαση τέθηκε υπό την αιγίδα του Ν.Π.Δ.Δ. «Πολιτισμός, Περιβάλλον και Αθλητισμός, Παιδεία και Κοινωνική Πρόνοια στο Δήμο Ξηρομέρου», τις εκδόσεις “Bookstagram” και το τοπικό βιβλιοπωλείο “BookBox”.

ΤΟ Ν.Π.Δ.Δ.
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ,
ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ
ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad