«Ξηρόμερο Νέα Μέρα - Καθαρά Χέρια»: Πρώην αντιδήμαρχος καταφεύγει, εμπεριστατωμένα, σε ωμό εκβιασμό των εργαζομένων απειλώντας τους με απόλυση από την εργασία τους - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

27 Αυγούστου 2023

«Ξηρόμερο Νέα Μέρα - Καθαρά Χέρια»: Πρώην αντιδήμαρχος καταφεύγει, εμπεριστατωμένα, σε ωμό εκβιασμό των εργαζομένων απειλώντας τους με απόλυση από την εργασία τους


Αγαπητοί συνδημότες, μετά μεγάλης μας λύπης το τελευταίο διάστημα γίναμε κοινωνοί μιας ποταπής συμπεριφοράς εκ μέρους παραιτηθέντα πρώην δημοτικού συμβούλου και αντιδημάρχου του Δήμου Ξηρομέρου κατά συνδημοτών μας, εργαζομένων στις ιχθυοκαλλιέργειες του Δήμου Ξηρομέρου.

Ο εν λόγω πρώην αντιδήμαρχος καταφεύγει, εμπεριστατωμένα, σε ωμό εκβιασμό των εργαζομένων απειλώντας τους με απόλυση από την εργασία τους προκειμένου να υφαρπάξει ψήφους υπέρ μεγάλης παράταξης του Δήμου μας.

Καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε αυθαίρετη ή και συντονισμένη προσπάθεια καταπάτησης του δικαιώματος στην εργασία για λόγους ψηφοθηρικούς. Θα βρεθούμε απέναντι σε όποιον παραβιάζει, συγχέει και δεν αναγνωρίζει τα όρια μεταξύ των δικαιωμάτων στην εργασία και του εκλέγειν και εκλέγεσθαι.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad