ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου: Ο Δήμος Θέρμου πραγματοποίησε τιμητική εκδήλωση και βράβευση προς τιμήν του Επαμεινώνδα Τάνταρου και της Λαμπρινής Κολοβού - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

25 Αυγούστου 2023

ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου: Ο Δήμος Θέρμου πραγματοποίησε τιμητική εκδήλωση και βράβευση προς τιμήν του Επαμεινώνδα Τάνταρου και της Λαμπρινής Κολοβού


Στα πλαίσια των Εορτών Μνήμης Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, ο Δήμος Θέρμου πραγματοποίησε στις 24/08/23 παρουσία πλήθους κόσμου τιμητική εκδήλωση και βράβευση, προς τιμήν του τ. Προέδρου της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου κου Επαμεινώνδα Τάνταρου και της νυν Προέδρου της Τοπικής Διοικούσας Επιτροπής της ΕΛΕΠΑΠ κας Λαμπρινής Κολοβού. Τις τιμητικές πλακέτες απένειμε ο Δήμαρχος Θέρμου κ. Σπύρος Κωνσταντάρας.

Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο Θέρμου κ. Σπύρο Κωνσταντάρα για την μεγάλη τιμή που μας έκανε και για την διαρκή παρουσία του στο πλευρό της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου. 


Με την βράβευση μάς δίνεται η δυνατότητα να συνεχίσουμε αυτό το δια βίου ταξίδι μας για να φέρουμε ένα ακόμη χαμόγελο-ένα ακόμη βήμα-μια ακόμη ζωή πιο κοντά στην ΕΥΤΥΧΙΑ για τα Γενναία μας Παιδιά. Περήφανοι όλοι μας να συνεχίσουμε το δύσκολο και αξιόλογο έργο της ΕΛΕΠΑΠ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad