Αλέξανδρος Σάββας: Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας «Ξηρόμερο Νέα Μέρα - Καθαρά Χέρια» την Γερασιμούλα Ταπραντζή - Τσέτσου - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

25 Αυγούστου 2023

Αλέξανδρος Σάββας: Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας «Ξηρόμερο Νέα Μέρα - Καθαρά Χέρια» την Γερασιμούλα Ταπραντζή - Τσέτσου


Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ την κ. Γερασιμούλα Ταπραντζή - Τσέτσου.


Η Γερασιμούλα είναι γεννημένη στην Χρυσοβίτσα Ξηρομέρου, είναι παντρεμένη με τον Γρηγόρη Τσέτσο και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά

Η Γερασιμούλα είναι πτυχιούχος στο πανεπιστήμιο Πατρών Ελληνικού και Ευρωπαϊκού πολιτισμού και μεταπτυχιακό μάνατζμεντ μάρκετ και διοίκησης.

Γερασιμούλα Ταπραντζή - Τσέτσου: «Αποφάσισα να συστρατευτώ με τον Αλέκο Σάββα, έναν αγαπητό φίλο, καταξιωμένο δικαστικό και σπουδαίο παράγοντα του τόπου μας».

Βλέποντας η Γερασιμούλα την εγκατάλειψη και η αδιαφορία την ώθησε να συμμετέχει ενεργά για ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας!
 
Θέλει να συμβάλει στην ανόρθωση του δήμου μας συμμετέχοντας ενεργά στην προσπάθεια όλων μας.

Γερασιμούλα μου σ' ευχαριστώ από καρδιάς για την εμπιστοσύνη σου στο πρόσωπο μου και σου εύχομαι να έχεις έναν τίμιο και ειλικρινή αγώνα.

Μαζί να αλλάξουμε το Δήμο μας. 

Υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου 
Αλέξανδρος Σάββας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad