Αλέξανδρος Σάββας: Καλωσορίζω στο συνδυασμό μας «Ξηρόμερο Νέα Μέρα - Καθαρά Χέρια» τον Κώστα Παπαγιαννόπουλο - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

30 Αυγούστου 2023

Αλέξανδρος Σάββας: Καλωσορίζω στο συνδυασμό μας «Ξηρόμερο Νέα Μέρα - Καθαρά Χέρια» τον Κώστα Παπαγιαννόπουλο


Καλωσορίζω στον συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ τον κ. Κώστα Παπαγιαννόπουλο του Χαρίλαου από τον Αστακό Ξηρομέρου.


Ο Κώστας γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Αστακό, είναι παντρεμένος και πατέρας 2 παιδιών.

Ο Κώστας είναι επιχειρηματίας ιδιοκτήτης του λατομείου Αστακού αγαπητός και προσιτός στην κοινωνία του Αστακού, ο Κώστας θέλει να προσφέρει στην συλλογική προσπάθεια όλων μας για τη βελτίωση των συνθηκών της καθημερινότητας μας.

Τα προβλήματα στον Αστακό είναι πολλά.

Η ένωση δυνάμεων με κύριο μέλημα την από κοινού αντιμετώπιση τους μας βρίσκουν ενωμένους και αποφασισμένους για το σκοπό αυτό.

Κώστα μου, σ' ευχαριστώ από καρδιάς για την εμπιστοσύνη σου στο πρόσωπο μου αλλά και για το μεγάλο βήμα που κάνεις να συνεισφέρεις έμπρακτα στον τόπο σου.

Σου εύχομαι να έχεις έναν τίμιο και ειλικρινή αγώνα.

Μαζί να αλλάξουμε το Δήμο μας.

Υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου 
Αλέξανδρος Σάββας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad