Αλέξανδρος Σάββας: Καλωσορίζω στο συνδυασμό μας "Ξηρόμερο Νέα Μέρα - Καθαρά Χέρια" τον Νικόλαο Ζαρέντη - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

10 Αυγούστου 2023

Αλέξανδρος Σάββας: Καλωσορίζω στο συνδυασμό μας "Ξηρόμερο Νέα Μέρα - Καθαρά Χέρια" τον Νικόλαο Ζαρέντη


Αλέξανδρος Σάββας: Καλωσορίζω στο συνδυασμό μας "ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ" τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Παπαδάτου Ξηρομέρου Νικόλαο Ζαρέντη.

Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι μαζί μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ θα είναι από σήμερα ένας ακόμη εκλεκτός πάνω από όλα φίλος, με βαθιές ανησυχίες για το δήμο μας, ο πρόεδρος της Κοινότητας Παπαδάτου Νικόλαος Ζαρέντης.

Ο Νίκος είναι 55 χρόνια έμπορος τροφίμων, διατηρεί δικό του κατάστημα στην Παπαδάτου Ξηρομέρου.

Ο Νίκος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Παπαδάτου Ξηρομέρου όπου και δραστηριοποιείται επαγγελματικά.

Ο Νίκος εκτός των άλλων είναι 13 συνεχόμενα χρόνια Πρόεδρος της Τ.Κ. έχει διατελέσει επί 18 συνεχόμενα έτη αντιπρόσωπος της Τ.Κ. Παπαδάτου στην ένωση αγροτικών συνεταιρισμών Αγρινίου, τρία ακόμη χρόνια αντιπρόσωπος αντιπρόσωπος της ένωσης Αγρινίου στην καπνική με έδρα την Θεσσαλονίκη.

Ο Νίκος είναι παντρεμένος, πατέρας και παππούς.

Νίκος Ζαρέντης: «Κατεβαίνω υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο το κύριο Σάββα, διότι ο κύριος Σάββας είναι ένας γνήσιος Ξηρομερίτης και ξέρει τα προβλήματα του τόπου. Είμαι σίγουρος ότι αυτά τα οποία έχει ανάγκη ο δήμος και το χωριό μου τουλάχιστον αυτά που θα πει προεκλογικά θα τα υλοποίηση διότι θεωρώ ότι έχει λόγο.

Δίνω μεγάλη σημασία στην επιτυχία που έχει ο καθένας στη ζωή του και ο κύριος Σάββας έχει μεγάλη επιτυχία. Εκτιμώ ότι με τον κύριο Σάββα θα υπάρχει συνεννόηση σε όλα τα θέματα του χωριού μου. Πιστεύω πολύ ότι θα σέβεται τους θεσμούς και ο καθένας θα κάνει κουμάντο στο πόστο που θα του αναθέσει ο δήμαρχος και δεν θα μπαίνει ο ένας στα χωράφια του άλλου.

Επειδή έτσι το θέλει ο καθένας όπως γίνεται σήμερα Ούτε τους θεσμούς σέβεται η σημερινή δημοτική αρχή και ότι θέλει ο καθένας κάνει.

Ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του συστρατεύομαι μαζί του για να υπερασπιστώ και να στηρίξω και εγώ, με όλες μου τις δυνάμεις τα συμφέροντα των συνδημοτών μου, θέτοντας τον εαυτό μου στην κρίση τους και δεσμευόμενος ότι θα εργαστώ σκληρά, πάντα με εντιμότητα, σεβασμό και αξιοπρέπεια, για να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής των συνδημοτών μας και να δώσουμε στον τόπο μας την δυναμική για το μέλλον που του αξίζει».

Αλέξανδρος Σάββας: Ο Νίκος, έχει επιλέξει όχι το ΕΓΩ αλλά το ΕΜΕΙΣ - για την επόμενη μέρα στο Δήμο.
Μια μέρα που επιβάλλεται να είναι η απαρχή μιας νέας εποχής πολύ καλύτερης για όλους μας.

Φίλε Πρόεδρε, σε ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου.

Υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου
Αλέξανδρος Σάββας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad