Το Σάββατο 12 Αυγούστου το 9ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορευτικών Τμημάτων στο Μοναστηράκι του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

10 Αυγούστου 2023

Το Σάββατο 12 Αυγούστου το 9ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορευτικών Τμημάτων στο Μοναστηράκι του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας


Το Σάββατο 12 Αυγούστου το 9ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορευτικών Τμημάτων στο Μοναστηράκι του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας

Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας «Ταξίδια Πολιτισμού – Καλοκαιρινά Ραντεβού Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας – Καλοκαίρι 2023» μεταφέρονται το Σάββατο 12 Αυγούστου στις 20:30 στην Κεντρική Πλατεία Μοναστηρακίου για την διοργάνωση του 9ου Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορευτικών Τμημάτων στο Μοναστηράκι του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας μαζί με την παρουσίαση των παραμυθιών της συγγραφέως Γλυκερίας Κακούρη, ένα Φεστιβάλ που έχει γίνει πλέον θεσμός και συγκεντρώνει αρκετό πλήθος κόσμου και ποιοτικών χορευτικών τμημάτων στο Μοναστηράκι.

Στην Κεντρική Πλατεία του Μοναστηρακίου στις 20:30 θα ξεκινήσει η εκδήλωση με την παρουσίαση των παραμυθιών της συγγραφέως Γλυκερίας Κακούρη «Ο Τεμπελάκος» και «Το τραγούδι της Θάλασσας»


Στην συνέχεια τα χορευτικά τμήματα των συλλόγων από Νεοχώρι Άρτας, Βόνιτσας και Αγίου Νικολάου, θα δώσουν μια ξεχωριστή χορευτική παράσταση.

Θα συμμετάσχουν τα χορευτικά:

- Νεοχωρίου Άρτας Κοσμάς ο Αιτωλός
- Ποντιακός Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Νικολάου Βόνιτσας
- Το χορευτικό τμήμα «Το Ανακτόριο» του Συλλόγου Γυναικών Βόνιτσας

Τα χορευτικά συγκροτήματα που θα συμμετάσχουν θα μας ταξιδέψουν σε πολλές χορευτικές διαδρομές και μέρη της Ελλάδος και ετοιμάζουν πολλά ωραία δρώμενα που σίγουρα θα εντυπωσιάσουν και θα ικανοποιήσουν τους παρευρισκόμενους.


Σημαντική σε όλη την διαδικασία και την διοργάνωση της εκδήλωσης είναι η στήριξη και η βοήθεια των γυναικών του Μοναστηρακίου και της Αντιπροέδρου της Κοινότητας και ψυχή του Φεστιβάλ Δήμητρας Παλιογιάννη.

Υλοποιούμε την φετινή μας υπόσχεση και στο Μοναστηράκι και πραγματοποιούμε τις μουσικές, χορευτικές και παιδικές εκδηλώσεις με είσοδο δωρεάν, εντός ιστού του χωριού με στόχο όλος ο κόσμος να απολαύσει στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς.

Οι πολιτιστικές δράσεις του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας, ξεκίνησαν με το πανηγύρι του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου στις 8 Μαΐου και ολοκληρώνονται με το 9ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορευτικών Τμημάτων στο Μοναστηράκι το Σάββατο 12 Αυγούστου.

ΕΚ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ – ΒΟΝΙΤΣΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad