Η "Αντίσταση Πολιτών Δυτικής Ελλάδας" στον Αστακό - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

10 Αυγούστου 2023

Η "Αντίσταση Πολιτών Δυτικής Ελλάδας" στον Αστακό


Δελτίο Τύπου

Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ

Χθες, Τρίτη 8 Αυγούστου 2023, σε κλίμα αποτροπιασμού και φρίκης εξ αιτίας της δολοφονίας του νέου και του τραυματισμού πολλών άλλων απ’ τους Κροάτες φασίστες-χούλιγκανς στη Νέα Φιλαδέλφεια, συνεδρίασε στο Αστακό πολυπληθές κλιμάκιο μελών και υποψηφίων της Περιφερειακής Παράταξης Αντίστασης Πολιτών Δυτικής Ελλάδας, παρόντος του Περιφερειακού Συμβούλου και επικεφαλής της παράταξης Βασίλη Χατζηλάμπρου και του επίσης Περιφερειακού Συμβούλου Κώστα Κούστα.

Στη συνεδρίαση τονίστηκε ότι το ανοχύρωτο της χώρας είναι κραυγαλέο, πρωτοφανές και ασυγχώρητο. Οι ευθύνες πρέπει να αποδοθούν άμεσα σε κεντρικό-κυβερνητικό πολιτικό επίπεδο και άμεσα να ληφθούν μέτρα για την ασφάλεια των πολιτών και της χώρας. Υπάρχουν όμως και Περιφερειακές –διοικητικές ευθύνες, καθώς οι Κροάτες φασίστες–χούλιγκανς, για να φτάσουν στην Αθήνα, διέσχισαν και Αιτωλοακαρνανία-Αχαΐα.
 
Στη συνέχεια συζητήθηκαν θέματα εν όψει των προσεχών Περιφερειακών εκλογών στις 8 Οκτώβρη 2023 και θέματα σχετικά με την περιοχή, όπως η τοπική οικονομία, ΠΟΑΥ (Περιοχές Οργανωμένης Ανάπτυξης Υδατοκαλλιεργειών), οι πρόσφατες πυρκαγιές.

Υπήρξε συνάντηση με το Δήμαρχο Ξηρομέρου κο Γιάννη Τριανταφυλλάκη, ο οποίος εξήρε τη συμβολή της παράταξης στους Αγώνες των κατοίκων για την αντιμετώπιση προβλημάτων της περιοχής Ξηρομέρου.

Στο τέλος της ημέρας το κλιμάκιο της Αντίστασης Πολιτών Δυτικής Ελλάδας παρευρέθηκε στην παρουσίαση του συγγραφικού έργου του Αστακιώτη συγγραφέα της Αριστεράς Γιώργου Αλεξάτου υπό την αιγίδα της Κοινοφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ξηρομέρου, που παρουσίασαν οι:

  • Αργυρώ Μπεκατώρου, χημικός-καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Πάτρας –μέλος της Αντίστασης Πολιτών Δυτικής Ελλάδας
  • Κώστας Καρούσος, Πρόεδρος της Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών
  • Δημήτρης Στρατούλης π. Υπουργός.
  • Και ο ίδιος ο συγγραφέας Γιώργος Αλεξάτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad