Ο Νικόλαος και η σύζυγός του Τατιάνα Μπλάτνικ παρευρέθηκαν στον Μύτικα για την τελετή λήξης του Authentic Big Blue West – The Ionian Sea - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

04 Σεπτεμβρίου 2023

Ο Νικόλαος και η σύζυγός του Τατιάνα Μπλάτνικ παρευρέθηκαν στον Μύτικα για την τελετή λήξης του Authentic Big Blue West – The Ionian Sea


Ο Νικόλαος και η σύζυγός του Τατιάνα Μπλάτνικ παρευρέθηκαν στον Μύτικα για την τελετή λήξης του AUTHENTIC BIG BLUE WEST – THE IONIAN SEΑ.

Προσιτοί με τον κόσμο, έτυχαν θερμής υποδοχής από τον δήμαρχο Ξηρομέρου κ. Τριανταφυλλάκη.

Οι υψηλοί προσκεκλημένοι συμμετείχαν στις απονομές με τον Νικόλαο να μιλά συγκινημένος για τη θερμή υποδοχή που τους επιφυλάχθηκε.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ διότι τέτοια αγκαλιά αγάπης δεν έχουμε συναντήσει πουθενά. Η σύζυγός μου και εγώ αισθανόμαστε ότι είστε μια οικογένεια δικιά μας, αισθανόμαστε ότι είμαστε ντόπιοι που έρχονται ξανά μετά από πολλά χρόνια» είπε χαρακτηριστικά ο Νικόλαος ενώ η Τατιάνα Μπλάτνικ είπε στα ελληνικά: «Ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη φιλοξενία σας».

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το Nafpaktia News

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad