Χρήστος Σαλτογιάννης: Σύντομο βιογραφικό - πληροφορίες - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

04 Σεπτεμβρίου 2023

Χρήστος Σαλτογιάννης: Σύντομο βιογραφικό - πληροφορίες


Χρήστος Σαλτογιάννης: Σύντομο βιογραφικό - πληροφορίες


Φίλες & φίλοι,

Στο πλαίσιο της υποψηφιότητας μου, σας παραθέτω μερικά στοιχεία σε ότι αφορά την κοινωνική και επαγγελματική μου πορεία.

Είμαι απόφοιτος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στον Περιβαλλοντικό Σχεδιασμό για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής. Η διπλωματική εργασία μου αφορούσε τον υπολογισμό του αποτυπώματος άνθρακα σε τρεις κύριες καλλιέργειες, την ελιά, την πορτοκαλιά και το αμπέλι.

Επαγγελματικά, εργάζομαι σε μεγάλη ιδιωτική εταιρία με κύριες δραστηριότητες την υποστήριξη συστημάτων Ευφυούς Γεωργίας, την υποστήριξη Οργανώσεων Παραγωγών (Ο.Π.), την υποστήριξη Συστημάτων Ολοκληρωμένης Διαχείρισης (Σ.Ο.Δ.) και οτιδήποτε αφορά τους αγρότες όπως ΟΣΔΕ, προγράμματα κτλ. Επίσης είμαι πιστοποιημένος Γεωργικός Σύμβουλος.

Έχω διατελέσει Πρόεδρος του Συλλόγου Αποδήμων Φυτειωτών «Το Λιγοβίτσι» από τις 25/11/2007 έως και τις 26/5/2012.

Κατά την διάρκεια της θητείας μου στον Σύλλογο Φυτειωτών υπήρξα εκδότης και διευθυντής της εφημερίδας του Συλλόγου «Φυτειώτικα Νέα».

Από το 2007 διετέλεσα μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Φίλων της Βελανιδιάς και Περιβάλλοντος «Η Αμαδρυάδα» και βασικός συνεργάτης στην έκδοση του περιοδικού «Η Βελανιδιά».

Επιπλέον, από το 2004 μέχρι το 2006 συμμετείχα στο Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Φυτειών «Ακαρνανικό Φως».

Σε όλη τη διάρκεια της ενεργής παρουσίας μου στο Πολιτιστικό και Περιβαλλοντικό κίνημα της περιοχής μας έχω ασχοληθεί με τα προβλήματα του τόπου μας και επίσης έχω γράψει πολλά άρθρα με θέματα από την περιοχή μας (αγροτικά-περιβαλλοντικά-οικονομικά).

Με εκτίμηση
Χρήστος Σαλτογιάννης
Γεωπόνος ΓΠΑ, τηλ: 6972072813
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad