Τις εγκαταστάσεις της εταιρείας "Avramar" στη Τσαπουρνιά επισκέφθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου κ.Αλέξανδρος Σάββας - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

25 Σεπτεμβρίου 2023

Τις εγκαταστάσεις της εταιρείας "Avramar" στη Τσαπουρνιά επισκέφθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου κ.Αλέξανδρος Σάββας


Τις εγκαταστάσεις της Εταιρείας AVRAMAR στη Τσαπουρνιά επισκέφθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου τ. Πρόεδρος Εφετών κ. Αλέξανδρος Σάββας στα πλαίσια των επαφών του με τους παραγωγικούς φορείς , τους επαγγελματίες, τους αγρότες της περιοχής και άλλους, προκειμένου να έχει ιδίαν αντίληψη των προβλημάτων, που αντιμετωπίζουν.

Ο κ. Σάββας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με την Διοίκηση της Εταιρείας, με επικεφαλής τον κ. Μούκα, να ακούσει τις απόψεις της και να παρουσιάσει το πρόγραμμα της Παράταξης ‘’ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ’’ , τόσο στην Διοίκηση όσο και στους εργαζόμενους με τους οποίους, επίσης, συναντήθηκε και συνομίλησε.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στον τομέα των ιχθυοκαλλιεργειών, τονίζοντας ότι, ως νέα Δημοτική Αρχή, θα κάνει ότι μπορεί για να διατηρηθούν και να αυξηθούν οι θέσεις εργασίας και να ληφθούν όλα εκείνα τα μέτρα, που θα συμβάλλουν στην προστασία του Περιβάλλοντος.

Δήλωσε ότι είναι διατεθειμένος να επιδιώξει τον διάλογο, με όλες τις πλευρές, για την επίλυση οποιουδήποτε ζητήματος, ανακύπτει και εξέφρασε την αισιοδοξία ότι σε αυτή την προσπάθεια θα βρει ανταπόκριση, προκειμένου να γίνει ό,τι το καλύτερο για τον τόπο, την τοπική κοινωνία, το περιβάλλον και την ανάπτυξη του δυναμικού κλάδου της ιχθυοκαλλιέργειας.

Λύσεις υπάρχουν -τόνισε- αρκεί από όλες τις πλευρές να υπάρξει η απαιτούμενη υπευθυνότητα και η καλή πρόθεση.

Ο κ. Σάββας, στη συνέχεια, ξεναγήθηκε στους χώρους του συσκευαστηρίου και παρακολούθησε από κοντά τους ρυθμούς και τις συνθήκες εργασίας των εργαζομένων.

Η Διοίκηση από την πλευρά της διαβεβαίωσε ότι θα προχωρήσει σε περαιτέρω εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων και βελτίωση των συνθηκών εργασίας, ενώ δήλωσε ότι είναι πάντα ανοικτή σε κάθε μορφής διάλογο.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad