Συνεχίζονται οι περιοδείες της παράταξης "Ξηρόμερο Νέα Μέρα - Καθαρά Χέρια" σε Μαχαιρά, Μπαμπίνη, Σκουρτού - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

22 Σεπτεμβρίου 2023

Συνεχίζονται οι περιοδείες της παράταξης "Ξηρόμερο Νέα Μέρα - Καθαρά Χέρια" σε Μαχαιρά, Μπαμπίνη, Σκουρτού


Συνεχίζονται οι περιοδείες του Υποψήφιου Δημάρχου Ξηρομέρου και Ανώτατου Δικαστικού κ.Αλέξανδρου Σάββα μαζί με τους υποψήφιους Δημοτικούς και Κοινοτικούς Συμβούλους στα χωριά Σκουρτού - Μαχαιρά - Μπαμπίνη.

Κατά την περιοδεία συζητήθηκαν και αναδείχθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι στην καθημερινότητά τους, με τον υποψήφιο Δήμαρχο να τονίζει την ανάγκη αλλαγής με στόχο την βελτίωση και την καθημερινότητα των κατοίκων.

Ο κ. Σάββας ανέφερε ότι η δημιουργία Δημοτικής Συγκοινωνίας που θα συνδέει τα χωριά με την έδρα του Δήμου είναι μια από τις άμεσες προτεραιότητες.

Η διασφάλιση της ποιότητας πόσιμου νερού, η καθαριότητα, ο ηλεκτροφωτισμός και οι αγροτικοί δρόμοι είναι αυτονόητα καθήκοντα της Δημοτικής Αρχής.

Από το γραφείο Τύπου και επικοινωνίας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad