Σε Βάρνακα και Κανδήλα ο Γιάννης Τριανταφυλλάκης - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

22 Σεπτεμβρίου 2023

Σε Βάρνακα και Κανδήλα ο Γιάννης Τριανταφυλλάκης

Αστακός 21.9.2023

Δελτίο τύπου

Και στο Βάρνακα και στη Κανδήλα, η Δύναμη Ελπίδας του γιατρού Γιάννη Τριανταφυλλάκη, έχει ριζώσει στους κατοίκους. Ο Δήμος Ξηρομέρου θα συνεχίσει μπροστά την θετική πορεία του.

 

Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 21 Σεπτεμβρίου 2023, η περιοδεία του νυν Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη και εκ νέου υποψήφιου σε Βάρνακα και Κανδήλα. Ο κόσμος αγκάλιασε τον γιατρό Γιάννη Τριανταφυλλάκη και του δήλωσε την αμέριστη στήριξη του, με Δύναμη Ελπίδας, για να συνεχίσει ο Δήμος Ξηρομέρου προς τα μπρος την θετική πορεία του.


Του αναγνωρίζει ότι παρέλαβε ένα Δήμο σε πολύ κακή κατάσταση και σήμερα αδιαμφισβήτητα ο Δήμος Ξηρομέρου έχει προχωρήσει μπροστά και έχει δώσει προοπτική για την επόμενη 5ετία, με τα πολλά χρήματα που έχει εξασφαλίσει και πολύ σύντομα θα αρχίζουν να υλοποιούνται τα αντίστοιχα έργα.


Ο Γιάννης Τριανταφυλλάκης συνοδευόμενος από υποψήφιους του συνδυασμού του από το γενικό ψηφοδέλτιο και με την παρουσία και στήριξη του τοπικού ψηφοδελτίου του στη Κανδήλα, είχε την ευκαιρία της προσωπικής επαφής και συζήτησης με τους κατοίκους, παρουσιάζοντας τους το πρόγραμμα του και το σχέδιο του για ένα ακόμα καλύτερο Δήμο Ξηρομέρου.

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad