Τα χωριά Παπαδάτου και Φυτείες επισκέφθηκε κλιμάκιο υποψηφίων της Λαϊκής Συσπείρωσης Ξηρομέρου με τον υποψήφιο δήμαρχο Δημήτρη Κομπλίτση - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

24 Σεπτεμβρίου 2023

Τα χωριά Παπαδάτου και Φυτείες επισκέφθηκε κλιμάκιο υποψηφίων της Λαϊκής Συσπείρωσης Ξηρομέρου με τον υποψήφιο δήμαρχο Δημήτρη Κομπλίτση


Τα χωριά Παπαδάτου και Φυτείες επισκέφθηκε την Παρασκευή το απόγευμα κλιμάκιο υποψηφίων της Λαϊκής Συσπείρωσης Ξηρομέρου με τον υποψήφιο δήμαρχο Δημήτρη Κομπλίτση και συζήτησε με τους κατοίκους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

 

Οι υποψήφιοι ανέδειξαν τη στάση της Λαϊκής Συσπείρωσης όλα αυτά τα χρόνια μέσα και έξω από τα δημοτικά συμβούλια έχοντας ως προτεραιότητα τις ανάγκες των λαϊκών οικογενειών. Κάλεσαν τους κατοίκους σε συστράτευση και αγώνα να ενισχύσουν τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης σε δήμο και περιφέρεια για να δυναμώσει ακόμα περισσότερο η λαϊκή διεκδίκηση απέναντι στις αντιλαϊκές πολιτικές και σε όλους αυτούς που τις υπηρετούν και μας μαυρίζουν τη ζωή. Τόνισαν ιδιαίτερα ότι μόνο με τον δικό τους συλλογικό αγώνα θα μπορέσουν να βρουν λύση τα προβλήματα τους. 


Γιατί μόνο οι πολλοί μπορούν...














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad