"Ξηρόμερο Νέα Μέρα - Καθαρά Χέρια": Μέγα σκάνδαλο. Ζημιά εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ για το Δήμο - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

23 Σεπτεμβρίου 2023

"Ξηρόμερο Νέα Μέρα - Καθαρά Χέρια": Μέγα σκάνδαλο. Ζημιά εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ για το Δήμο


Αστακός 23/09/2023

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ

ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΖΗΜΙΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ

Μερικά ερωτήματα προς τον Δήμαρχο και την Δημοτική Αρχή :

1. Γιατί ο Δήμαρχος και η Δημοτική Αρχή δεν δέχθηκε την πρόταση του επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης να γίνει αυτοψία στο έργο;

Από τον Δήμαρχο τους τρείς επικεφαλής των Δ. Παρατάξεων και την μηχανικό του Δήμου και να διαπιστωθεί έτσι εάν το έργο εκτελείται με βάση την μελέτη και τις προβλεπόμενες από αυτή τεχνικές προδιαγραφές.

Γιατί άραγε….;

2. Γιατί ο Δήμαρχος και η πλειοψηφία σε συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής του Δήμου δεν έλαβε υπόψιν του ότι μέλος της Ο.Ε καταψήφισε την πρόταση του για οικονομική τακτοποίηση του έργου με την αιτιολογία ότι το έργο δεν εκτελείται με βάση την μελέτη και δεν τηρεί τις συγκεκριμένες τεχνικές προδιαγραφές.

Μήπως και αυτός τον συκοφαντούσε όπως όλοι οι άλλοι; όχι Κ.ΔΗΜΑΡΧΕ. Ο συγκεκριμένος Δημοτικός σύμβουλος που καταψήφισε την οικονομική τακτοποίηση του έργου καταγγέλλοντας το ότι δεν πραγματοποιείται με βάση την μελέτη είναι υποψήφιος σας στο ψηφοδέλτιο της Δ.Ε ΑΛΥΖΙΑΣ.

3. Γνωρίζετε κ. ΔΗΜΑΡΧΕ ότι βασικός μάρτυρας κατηγορίας στον εισαγγελέα Μεσολογγίου είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό σας; Μήπως και αυτός σας συκοφαντεί ;

Εμείς σαν συνδυασμός κάνουμε ξεκάθαρο στους Δημότες ότι θα βοηθήσουμε την δικαιοσύνη στην διαλεύκανση αυτής της υπόθεσης για να αποδοθούν οι ευθύνες όπου υπάρχουν.

Συμπέρασμα: Ζημιά εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ για το ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ και οφέλη για λίγους και εκλεκτούς. Αυτά τα λίγα…

Τα συμπεράσματα στους Δημότες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad