Ελευθέριος Μάντζαρης: Οφειλόμενες απαντήσεις για προσπάθεια εμπλοκής της Κοινωφελούς Επιχείρησης σε θεωρίες συναλλαγής - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

28 Σεπτεμβρίου 2023

Ελευθέριος Μάντζαρης: Οφειλόμενες απαντήσεις για προσπάθεια εμπλοκής της Κοινωφελούς Επιχείρησης σε θεωρίες συναλλαγής


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ


Με ανάμεικτα συναισθήματα διάβασα άρθρο του κ. Μπαρμπαρούση (δείτε εδώ), που εμπλέκει την Κοινωφελή σε θεωρίες συναλλαγής με blogger, με αφορμή την άμισθη συνεργασία της Κοινωφελούς με πτυχιούχο αρχιτέκτονα.

Πρώτον η συνεργασία είναι γνωστή και είχε δημοσιευτεί από τον Ιούνιο του 2023.

Δεύτερον η συνεργασία δεν ευδοκίμησε, λόγω ιδιαίτερου φόρτου εργασίας της συνεργάτιδος της Κοινωφελούς, με την οποία είχαμε συζητήσει την συνδρομή της στην ίδρυση ΚΔΑΠ-ΑΜΕΑ στο Δήμο μας.

Κατά συνέπεια ουδέποτε υπεγράφη οποιαδήποτε σύμβαση μαζί της ή της ανατέθηκε προς διεκπεραίωση κάποιον καθήκον ή εργασία από την Κοινωφελή.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Κ.Ε.ΔΗ.Ξ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad