Αγιασμός στο Κέντρο Υγείας Αιτωλικού - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

28 Σεπτεμβρίου 2023

Αγιασμός στο Κέντρο Υγείας Αιτωλικού


Αγιασμός στο Κέντρο Υγείας Αιτωλικού


Το Κέντρο Υγείας Αιτωλικού επισκέφθηκε την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Διευθυντή και Επιστημονικά Υπεύθυνου του Κέντρου, κ. Ιωάννη Αναγνωστόπουλου, για να τελέσει την Ακολουθία του Αγιασμού.

Τον Σεβασμιώτατο υποδέχθηκαν θερμά ο Διευθυντής, το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό και οι εργαζόμενοι, οι οποίοι τον ευχαρίστησαν για την επίσκεψη. Τον ενημέρωσαν για τα προβλήματα και τις ελλείψεις που αντιμετωπίζουν, καθώς και για τις δράσεις που πραγματοποιεί το Κέντρο.

Ο Σεβασμιώτατος τους ευχαρίστησε και τους συνεχάρη για τον αγώνα και τις προσπάθειες που καταβάλουν. Τόνισε, ότι προσφέρουν ένα σημαντικό έργο στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, καθώς αντιμετωπίζουν τα έκτακτα περιστατικά και συμβάλλουν στην αποσυμφόρηση των Νοσοκομείων και ευχήθηκε να αντιμετωπιστούν από τους αρμοδίους τα προβλήματα και οι ελλείψεις, ώστε να μπορούν απρόσκοπτα να παρέχουν στον πάσχοντα συνάνθρωπό μας την υγειονομική φροντίδα και περίθαλψη.

Μπορείτε να δείτε φωτογραφίες στον ακόλουθο σύνδεσμο https://photos.app.goo.gl/hKw915orKeWNqLjY7

Εκ του Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας
της Ιεράς Μητροπόλεως


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad