Χρήστος Παληγεώργος: Λίγα λόγια για την υποψηφιότητά μου - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

27 Σεπτεμβρίου 2023

Χρήστος Παληγεώργος: Λίγα λόγια για την υποψηφιότητά μου


Χρήστος Παληγεώργος: Λίγα λόγια για την υποψηφιότητα μου


Είμαι ο Χρήστος Παληγεώργος με καταγωγή από τις Φυτείες Ξηρομέρου, πιστεύω πως με εφόδια το όραμα για την προοπτική του τόπου μας την όρεξη για δουλειά που για όσους με γνωρίζουν και με ξέρουν ότι είμαι και θα είμαι στην πρώτη γραμμή καθώς μένω στο χωριό μας και επιθυμώ να ασχοληθώ πραγματικά με την ανάπτυξη του τόπου μας. 
 
Η άποψη μου είναι η προσδοκία η ελπίδα και η αλλαγή που ανέτειλε το 2019 με την σημερινή δημοτική αρχή και με σκληρή δουλειά και με ικανή ομάδα κατάφερε να κάνει τον δήμο Ξηρομέρου υγιή και λειτουργικό, σας ζήτω να μας εμπιστευτείτε τόσο τον συνδυασμό του γιατρού Γ. Τριανταφυλλάκη όσο και εμένα ως υποψήφιο σύμβουλο για την κοινότητα Φυτειών για να συνεχίσει η πρόοδος και η ελπίδα στον τόπο μας, να μας εμπιστευτείτε να δράσουμε όλοι μαζί γιατί στον συνδυασμό υπάρχουν ικανότητες αλλά και το όραμα για την νέα προοπτική που ξεκίνησε το 2019 για τον τόπο μας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad