"Ξηρόμερο Δύναμη Ελπίδας": Μήνυμα μεγάλης νίκης και στο Αρχοντοχώρι στην ομιλία του Γιάννη Τριανταφυλλάκη - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

28 Σεπτεμβρίου 2023

"Ξηρόμερο Δύναμη Ελπίδας": Μήνυμα μεγάλης νίκης και στο Αρχοντοχώρι στην ομιλία του Γιάννη Τριανταφυλλάκη


"Ξηρόμερο Δύναμη Ελπίδας": Μήνυμα μεγάλης νίκης και στο Αρχοντοχώρι στην ομιλία του Γιάννη Τριανταφυλλάκη. Ο κόσμος αποτιμά θετικά το έργο και θέλει την συνέχεια στη θετική πορεία.


Παλμός και ενθουσιασμός, στην πιο δυναμική προεκλογική ομιλία του σημερινού και αυριανού Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη στο Αρχοντοχώρι.


Με πολυπληθή παρουσία και στο Αρχοντοχώρι, ο κόσμος έδειξε ότι αποτιμά θετικά το έργο που έχει γίνει μέχρι τώρα, πιστώνει στη δημοτική αρχή το νοικοκύρεμα του Δήμου και θέλει αυτή η θετική πορεία να συνεχιστεί, με το Γιάννη Τριανταφυλλάκη και την ομάδα του στο τιμόνι του Δήμου.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad