Πρόεδρος Αστακού Αρετή Γριτσίπη: Ζητώ τη στήριξη στο πρόσωπο μου και την εμπιστοσύνη σας, για ένα Αστακό ακόμα καλύτερο σε όλα τα επίπεδα, για εμάς και τα παιδιά μας - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

26 Σεπτεμβρίου 2023

Πρόεδρος Αστακού Αρετή Γριτσίπη: Ζητώ τη στήριξη στο πρόσωπο μου και την εμπιστοσύνη σας, για ένα Αστακό ακόμα καλύτερο σε όλα τα επίπεδα, για εμάς και τα παιδιά μας


Πρόεδρος Αστακού Αρετή Γριτσίπη: Ζητώ τη στήριξη στο πρόσωπο μου και την εμπιστοσύνη σας, για ένα Αστακό ακόμα καλύτερο σε όλα τα επίπεδα, για εμάς και τα παιδιά μας.


Αγαπητοί συνδημότες. Με την τιμητική σας ψήφο εκλέχθηκα Πρόεδρος της Κοινότητας Αστακού για την τετραετία 2019-2023 και θέτω πάλι την υποψηφιότητα μου για Πρόεδρος της Κοινότητας Αστακού στην κρίση σας.

Ως Πρόεδρος της Κοινότητας Αστακού, άσκησα με ευσυνειδησία και χωρίς διακρίσεις προς όλους του Αστακιώτες, αλλά και για το καλό του αγαπημένου μας Αστακού, τις αρμοδιότητες και τα καθήκοντα που έχουν οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων.

Γεννήθηκα και ζω στον Αστακό και βιώνω καθημερινά τα προβλήματα του και προσπάθησα να βρεθούν λύσεις και κυρίως να εφαρμοστούν. Αυτό έγινε εφικτό χάρη στην προσωπική σας στήριξη και την συμπαράσταση όλης της κοινωνίας του Αστακού.

Πιστεύω ότι σαν Πρόεδρος, αλλά και ως άνθρωπος, ανταποκρίθηκα σε κάθε δημότη που μου έθεσε οποιοδήποτε θέμα, ήμουν δίπλα στους πολίτες του Αστακού, κοντά στα προβλήματα.

Το έργο που έγινε στην Κοινότητα Αστακού, με συνδρομή και της Προέδρου και του Κοινοτικού Συμβουλίου, σας είναι γνωστό και μπορείτε να το αξιολογήσετε.

Πεποίθηση μου είναι ότι κάναμε πολλά και έχουμε να κάνουμε ακόμα περισσότερα, γιατί εχθρός του καλού είναι πάντα το καλύτερο.

Ζητώ τη στήριξη στο πρόσωπο μου και την εμπιστοσύνη σας, για ένα Αστακό ακόμα καλύτερο σε όλα τα επίπεδα, για εμάς και τα παιδιά μας.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad