"Ξηρόμερο Νέα Μέρα - Καθαρά Χέρια": Συνεχίζονται δυναμικά οι περιοδείες στους οικισμούς Ρίβιο - Άγιο Στέφανο - Κουβαρά - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

26 Σεπτεμβρίου 2023

"Ξηρόμερο Νέα Μέρα - Καθαρά Χέρια": Συνεχίζονται δυναμικά οι περιοδείες στους οικισμούς Ρίβιο - Άγιο Στέφανο - Κουβαρά


Συνεχίζονται δυναμικά οι περιοδείες στους οικισμούς Ρίβιο - Άγιο Στέφανο - Κουβαρά. Οι κάτοικοι υποδέχτηκαν με μεγάλο ενθουσιασμό τον Υπ. Δήμαρχο Ξηρομέρου και πρώην Ανώτατο Δικαστικό κ. Αλέξανδρο Σάββα με τους υποψήφιους Δημοτικούς και Κοινοτικούς Συμβούλους του.

Οι κάτοικοι του Ρίβιου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μαζί μας για τα προβλήματα τους τα οποία είναι η καθαριότητα, ο ηλεκτροφωτισμός, η ύδρευση και μια παιδική χαρά που είχαν την οποία ξήλωσαν και έχει μείνει ο χώρος κενός, καθώς και τα παράπονα τους όπου απευθυνόμενοι στον κ. Σάββα εξέφρασαν πως αυτό που θέλουν είναι να περνάμε να τους βλέπουμε γιατί αισθάνονται ξεχασμένοι και αποκομμένοι από τον Δήμο μας.

Στον Κουβαρά ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή που ένα μικρό κοριτσάκι αυθόρμητα μπήκε μπροστά από τους κατοίκους και φώναξε με όλη της τη δύναμη " κούνιες θέλουμε".
Ο κ. Σάββας την άκουσε με προσοχή και της υποσχέθηκε πως θα υλοποιήσει την επιθυμία εκείνης αλλά και όλων των παιδιών του Δήμου μας που στερούνται τόσα χρόνια την χαρά της ζωής τους.


Από το γραφείο Τύπου και επικοινωνίας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad