Συνάντηση εργασίας της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

29 Σεπτεμβρίου 2023

Συνάντηση εργασίας της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας


Συνάντηση εργασίας του Προέδρου και μελών της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Δαμασκηνό, πραγματοποιήθηκε σήμερα 29/09/2023 στο κτήριο του Περιφερειακού Τμήματος στο Αγρίνιο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης διερευνήθηκαν οι δυνατότητες συνεργασίας των δύο φορέων σε θέματα κτηριακών υποδομών, ενεργειακής αναβάθμισης, προσβασιμότητας, ανάδειξης περιοχών με θρησκευτικό ενδιαφέρον, καθώς και διοργάνωσης ημερίδων για την ενημέρωση ιερέων σχετικά με τεχνικά θέματα.

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε. κ. Λίνος Μπλέτσας υπογράμμισε το σημαντικό κοινωνικό έργο της Εκκλησίας και εξέφρασε τη βούληση του Τ.Ε.Ε. να συνδράμει με το επιστημονικό προσωπικό του τμήματος σε τεχνικά ζητήματα, στα οποία θα μπορούσε να υπάρξει συνεργασία των δύο φορέων.

Από την πλευρά του, ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ.κ. Δαμασκηνός επισήμανε την αναγκαιότητα συνεργασίας Τ.Ε.Ε και Ιεράς Μητρόπολης και εξήρε τον κοινωνικό και τεχνοκρατικό ρόλο του Τ.Ε.Ε Αιτωλοακαρνανίας στην ευρύτερη περιοχή.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν στην περαιτέρω εξειδίκευση της συνεργασίας τους, η οποία αναμένεται να λάβει σάρκα και οστά στο αμέσως προσεχές διάστημα. Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Αντιπρόεδρος του ΤΕΕ κ. Δ. Κανάτας, ο Γ.Γ. κ. Κ. Παπαθανασίου, καθώς και τα μέλη της Δ.Ε. κ. Π. Κέκελος και Γ. Νικολακόπουλος. Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad