Απόστολος Πανταζής: Η παράταξη του κυρίου Σάββα, εγκαίρως κατέθεσε τα ονόματα του συνδυασμού με όλες τις προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

12 Σεπτεμβρίου 2023

Απόστολος Πανταζής: Η παράταξη του κυρίου Σάββα, εγκαίρως κατέθεσε τα ονόματα του συνδυασμού με όλες τις προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες


Η παράταξη της νυν δημοτικής αρχής, οι “μετρ” των απευθείας αναθέσεων, των υποσχέσεων, των «δίμηνων συμβάσεων εργασίας με υποχρεωτική στρατολόγηση στο ψηφοδέλτιο τους»,των τσάμικων χορών,των χτυπημάτων στη πλάτη και τώρα των “βεγγαλικών” αλλά και εκμεταλλευτές των έργων της προηγούμενης δημοτικής αρχής, βρίσκονται σε πανικό με την αναμφισβήτητη αποδοχή και άνοδο της παράταξης Σαββα, (αφού πλέον προπορεύεται σημαντικά των άλλων παρατάξεων) για τη διεκδίκηση της δημοτικής αρχής 2023-2028.

Έτσι λοιπόν, με τη γνωστή τακτική που συνήθως προσπαθούν να μειώσουν,της κατηγορίας, λασπολογίας οι άλλοι πάντα φταίνε - πιάστηκαν με το τομάρι στη πλάτη - όσο και αν αθέμιτα προσπάθησαν ως συνήθως πράττουν να μειώσουν,να κατηγορήσουν με τη διασπορά ψευδών ειδήσεων,μέσω φιλικών μπλόγκ,με ενοχλήσεις σε γνωστούς υπαλλήλους των αρμοδίων υπηρεσιών,ότι τάχα μου η παράταξη Σαββα δε θα λάβει έγκρισης από το Πρωτοδικείο για συμμετοχή στις εκλογές - την Κυριακή 10/09/2023 έλαβαν την απάντηση από τους δικαστές που πανηγυρικά τους διέψευσαν.

Είναι οι ίδιοι δικαστές που προεκλογικά το 2019 η ίδια παράταξη διατυμπάνιζε ότι θα βάλει φυλακή τους προηγούμενους, αλλά τώρα κάτι άλλαξε αφού πλέον συμπορεύονται με στελέχη της τότε δημοτικής αρχής.

Η παράταξη κυρίου Σάββα, εγκαίρως κατέθεσε τα ονόματα του συνδυασμού με όλες τις προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες που πολύ καλά γνωρίζει και εφαρμόζει.

Αυτοί είστε……..

Απόστολος Ν Πανταζής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad