Δήμος Ξηρομέρου: Δημόσιος πλειοδοτικός διαγωνισμός για την εκμίσθωση του κυλικείου Γυμνασίου και Λυκείου Φυτειών - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

12 Σεπτεμβρίου 2023

Δήμος Ξηρομέρου: Δημόσιος πλειοδοτικός διαγωνισμός για την εκμίσθωση του κυλικείου Γυμνασίου και Λυκείου Φυτειών


ΔΙΑΚHΡYΞΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΛΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ
ΤΟΥ ΚΥΛΙΚΕΙΟΥ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΟΥ ΦΥΤΕΙΩΝ

Η Σχολική Επιτροπή Β/βάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ξηρομέρου, προκηρύσσει Δημόσιο Πλειοδοτικό Διαγωνισμό, με σφραγισμένες προσφορές για την Εκμίσθωση του κυλικείου του Γυμνασίου και Λυκείου Φυτειών. 

Τα δικαιολογητικά συμμετοχής (εκτός του κλειστού φακέλου που θα περιέχει την οικονομική προσφορά) υποβάλλονται στο γραφείο της Σχολικής Επιτροπής της Β/βάθμιας Εκπαίδευσης, στο Δημοτικό Κατάστημα Αστακού, στον Αστακό. Η προθεσμία κατάθεσης των Δικαιολογητικών συμμετοχής λήγει τη Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα 12:00.

Οι Οικονομικές Προσφορές θα κατατίθενται την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023, από ώρα 11:00 έως 12:00 στο γραφείο της Σχολικής Επιτροπής Β/βάθμιας Εκπαίδευσης, στο Δημοτικό Κατάστημα Αστακού, στον Αστακό.

Ως ημερομηνία αποσφράγισης των προσφορών ορίζεται η Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023 και ως χώρος τα γραφεία του Ν.Π.Δ.Δ. «Σχολική Επιτροπή Β/βάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ξηρομέρου».

ΑΣΤΑΚΟΣ 12-9-2023

Η Πρόεδρος
Ταπραντζή Χριστίνα

ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ:
- ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΟΥ ΦΥΤΕΙΩΝ.pdf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad