Συνδυασμός «Ξηρόμερο Δύναμη Ελπίδας»: Δυναμική εκδήλωση σφραγίζει την νίκη Τριανταφυλλάκη - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

03 Σεπτεμβρίου 2023

Συνδυασμός «Ξηρόμερο Δύναμη Ελπίδας»: Δυναμική εκδήλωση σφραγίζει την νίκη Τριανταφυλλάκη


Δυναμική εκδήλωση σφραγίζει την νίκη Τριανταφυλλάκη

Χθες το βράδυ στο λιμάνι του Αστακού έγινε η εκδήλωση παρουσίασης του ψηφοδελτίου του Δημάρχου Ιωάννη Τριανταφυλλάκη.

Η εντυπωσιακή προσέλευση κόσμου σφράγισε την νίκη του Δημάρχου Ιωάννη Τριανταφυλλάκη, ενώ η ποιότητα του κόσμου που στέκονται δίπλα στο συνδυασμό δίνουν το σήμα ότι το Ξηρόμερο έχει αλλάξει σελίδα οριστικά.

Τα ίδια μηνύματα καταφθάνουν και από τις δημοσκοπήσεις, με διαφορά που αγγίζει τις 20 μονάδες.

Μετά από ένα μακρύ απολογισμό έργων, ο Δήμαρχος τόνισε στην ομιλία του τα προσωπικά στοιχήματα της προηγούμενης τετραετίας, όπως η δημιουργία δομών ως απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάπτυξη την αλλαγή κουλτούρας των δημοτών απέναντι στα δημοτικά ζητήματα, αλλά και την είσοδο νέων προσώπων στο χώρο της πολιτικής.

Αναμένουμε την παρουσίαση του προγράμματος για την νέα πενταετία και ευχόμαστε η δημοτική αρχή να πατήσει γκάζι, λύνοντας δυναμικά τα προβλήματα που ταλανίζουν το Δήμο μας για δεκαετίες.

ΞΗΡΟΜΕΡΟ - ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ1 σχόλιο:

 1. Ως απλό μέλος της τοπικής μας κοινωνίας,
  θεωρώ ότι σε ανακοινώσεις δημοτικών παρατάξεων του δήμου μας,
  φράσεις όπως : << ενώ η ποιότητα του κόσμου που στέκονται δίπλα στο συνδυασμό >> δέν ταιριάζουν τέτοιες λαθεμένες αντιλήψεις-διάκρισης του κόσμου του δήμου μας, με τον πολιτικό μας και κοινωνικό μας πολιτισμό.
  Ο κόσμος των δημοτικών παρατάξεων του δήμου μας, συγγενείς , φίλοι , γείτονες ,
  είναι κόσμος της ενιαίας κοινωνίας του δήμου μας.
  .Ευχαριστώ !
  Σπύρος Ν. Γιαννέλης
  Αρχοντοχώρι

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad