Χαράλαμπος Λυγκώνης (Κυμάτος): Στοχεύοντας στο όφελος της κοινωνίας και του τόπου μας, ζητώ την υποστήριξή σας στις επερχόμενες και κρίσιμες εκλογές - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

24 Σεπτεμβρίου 2023

Χαράλαμπος Λυγκώνης (Κυμάτος): Στοχεύοντας στο όφελος της κοινωνίας και του τόπου μας, ζητώ την υποστήριξή σας στις επερχόμενες και κρίσιμες εκλογές


Χαράλαμπος Λυγκώνης (Κυμάτος): Στοχεύοντας στο όφελος της κοινωνίας και του τόπου μας, ζητώ την υποστήριξή σας στις επερχόμενες και κρίσιμες εκλογές.


Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες,

Ονομάζομαι Χαράλαμπος Λυγκώνης, γεννήθηκα στην Κανδήλα Ξηρομέρου και εργάζομαι ως ιδιωτικός υπάλληλος.

Το ενδιαφέρον και η αγάπη μου για το μέλλον του τόπου μας, με ώθησαν να ασχοληθώ με τα κοινά και την πολιτική.

Επιθυμία και ισχυρό κίνητρο μου είναι να αγωνιστώ για την ικανοποίηση των αναγκών του Δήμου μας, καθώς επίσης και της αποτελεσματικής βελτίωσης του.

Η απόφαση συμπόρευσης στο πλευρό του κ. Ιωάννη Τριανταφυλλάκη είναι ιδιαίτερη τιμή για εμένα.

Στοχεύοντας, λοιπόν, στο όφελος της κοινωνίας και του τόπου μας, ζητώ την υποστήριξη σας στις επερχόμενες και κρίσιμες εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023.

Με εκτίμηση
 
Χαράλαμπος Λυγκώνης (Κυμάτος)
Υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό
του κ. Ιωάννη Τριανταφυλλάκη «Ξηρόμερο - Δύναμη ελπίδας»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad