Επίσκεψη Γιάννη Τριανταφυλλάκη στους επαγγελματίες του Αστακού και στην λαϊκή αγορά - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad


21 Σεπτεμβρίου 2023

Επίσκεψη Γιάννη Τριανταφυλλάκη στους επαγγελματίες του Αστακού και στην λαϊκή αγορά


Αστακός 21.9.2023


Επίσκεψη του υποψήφιου Δημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη, σήμερα Πέμπτη το πρωί, στους επαγγελματίες του Αστακού και στην λαϊκή αγορά, συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους, για χαιρετισμό, ανταλλαγή απόψεων και συζήτηση πάνω στο πρόγραμμα του συνδυασμού του: "ΠΛΑΙΣΙΟ ΒΑΣΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ", που εδώ και αρκετές ημέρες έχει κοινοποιηθεί καταρχήν ηλεκτρονικά.
 
Ο Γιάννης Τριανταφυλλάκης είχε την δυνατότητα να ακούσει τα θέματα και τα προβλήματα των ανθρώπων που εργάζονται καθημερινά για να εξασφαλίσουν ένα αξιοπρεπές εισόδημα, αλλά και του κόσμου που έκανε τις αγορές του εκείνη την ώρα.
 
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad