Απόστολος Ν. Πανταζής: Το τέχνασμα και το άλλοθι των απευθείας αναθέσεων! - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

21 Σεπτεμβρίου 2023

Απόστολος Ν. Πανταζής: Το τέχνασμα και το άλλοθι των απευθείας αναθέσεων!


Το τέχνασμα και το άλλοθι των απευθείας αναθέσεων!


Μπορούν οι διοικούντες του δήμου Ξηρομέρου να δώσουν εξηγήσεις και να πουν στους πολίτες ποιο είναι το νόμιμο το σωστό αλλά και το ηθικό;;;

Ένα από τα συστήματα των απευθείας αναθέσεων του δήμου Ξηρομέρου που σε λίγο αν δεν προσέξουν οι πολίτες θα μετονομαστεί σε δήμου Αρμεγμένου……. είναι ότι χρησιμοποιούν διάφορες εταιρείες φιλικές στην μεγάλη τους παρέα (των συγγενών, κουμπάρων, φίλων, συνεταίρων, κτλ) να καταθέτουν τυπικές και μόνο προσφορές ώστε να δημιουργούν άλλοθι, διότι ως γνωστόν από ένα ποσό και άνω βάση νόμου, πρέπει να καταθέτουν τρεις προσφορές -ώστε η φθηνότερη να είναι και η επικρατέστερη και να λάβει την ανάθεση.

Έτσι λοιπόν, επιστρατεύουν τη μεγάλη παρέα της “φιλικής εταιρείας” με τα παραμάγαζα τους για να πετύχουν το σκοπό τους.

Από αυτές τις εταιρείες καμία δεν ανήκει στο δήμο Ξηρομέρου!!!!! Τυχαίο; Δε νομίζω…… μικρός ο τόπος μαθαίνονται τα νέα εύκολα οπότε πονηροί οι τύποι φυλάνε τα νότα τους……

Είναι αδιανόητο σήμερα το 2023 να υποφέρει η κοινωνία από τέτοια φαινόμενα από κοροϊδίες, από ανθρώπους που πλουτίζουν με την κατασπατάληση δημοσίου χρήματος με τεχνάσματα και την ίδια στιγμή χαμόγελα χτυπήματα στη πλάτη τσάντες ρολόγια κομπολόγια αυτοκίνητα και εφέ!!!!

Πρέπει τώρα να σταματήσει η εξαπάτηση!

Ο Αλέκος Σάββας είναι η λύση ώστε να έρθει ο πραγματικός έλεγχος, η δικαιοσύνη και ιδιαίτερα τη συγκεκριμένη τούτη στιγμή που τόσο πολύ έχει ανάγκη ο τόπος.


Ακολούθως: τρεις εταιρείες που έχουν συγγενική σχέση μεταξύ τους, όπου ο Δήμος Ξηρομέρου από το 2019 έως και σήμερα έχει εισάγει συστηματικά στο αμαρτωλό κάδρο των απευθείας αναθέσεων.

- ΜΕΤΑΛΛΟΓΕΝΕΣΗ
- ΣΑΡΑΓΚΑΝΙΔΑΣ Ν. ΚΩΝ/ΝΟΣ
- ΕΚΕ ΜΟΝ. ΙΚΕ

Στην εταιρεία ΜΕΤΑΛΛΟΓΕΝΕΣΗ – κύριος μέτοχος ο κος Οικονόμου.

Η ιδιοκτήτρια της εταιρείας ΕΚΕ ΜΟΝ ΙΚΕ είναι η κυρία Βασιλική Κορομηλά και είναι σύζυγος του κυρίου Οικονόμου από τη ΜΕΤΑΛΛΟΓΕΝΕΣΗ.

- ΣΑΡΑΓΚΑΝΙΔΑΣ Ν. ΚΩΝ/ΝΟΣ - Η σύζυγος του κυρίου Σαραγκανίδα η κυρία Χρυσούλα Κορομηλά, είναι αδελφή της ιδιοκτήτριας της ΕΚΕ ΜΟΝ ΙΚΕ κυρίας Βασιλικής Κορομηλά οπότε οι Κύριοι Οικονόμου και Σαραγκανίδας μπατζανάκιδες.

- ΕΚΕ ΜΟΝ. ΙΚΕ – Η κυρία Βασιλική Κορομηλά είναι σύζυγος του κυρίου Οικονόμου από την ΜΕΤΑΛΛΟΓΕΝΕΣΗ και αδερφή της συζύγου του κυρίου Κων Σαραγκανίδα.

Τα λέω καλά κύριοι υπεύθυνοι της δημοτικής αρχής;;

ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΙΔΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΕΡΓΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΕΘΕΣΕΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΟΙ:

- ΜΕΤΑΛΛΟΓΕΝΕΣΗ
- ΣΑΡΑΓΚΑΝΙΔΑΣ Ν. ΚΩΝ/ΝΟΣ
- ΕΚΕ ΜΟΝ. ΙΚΕ

Μπορείτε κύριοι της δημοτικής αρχής,να παρουσιάσετε στοιχεία για αυτές τις εταιρείες; Ποσά χρήματα έχουν λάβει έως σήμερα και ποσά ακόμη έχουν να λαμβάνουν αλλά και σε πόσες προσφορές έχουν λάβει μέρος;

Να θυμίσουμε ότι στη 4ετή θητεία σας έχετε ξοδέψει πάνω από 900,000€ μόνο στην ύδρευση…

Στη κρίσης σας!

Απόστολος Ν Πανταζής 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad