Στην παραλία του Αστακού περιόδευσε την Κυριακή κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Ξηρομέρου - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

18 Σεπτεμβρίου 2023

Στην παραλία του Αστακού περιόδευσε την Κυριακή κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Ξηρομέρου



Στην παραλία τού Αστακού περιόδευσε την Κυριακή 17-9-23 κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Ξηρομέρου με υποψήφιους στο δημοτικό και περιφερειακό ψηφοδέλτιο με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Δημήτρη Κομπλίτση.

Οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης συζήτησαν με τους καταστηματάρχες και με τους κατοίκους της περιοχής του Αστακού για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Το κλιμάκιο με την διακήρυξη και την ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης σε δήμο και περιφέρεια γιατί μόνο με ισχυρή λαϊκή συσπείρωση την επόμενη των εκλογών δεν θα πάει χαμένη η ψήφος του και θα ισχυροποιηθεί η δική του φωνή μέσα και έξω από τα συμβούλια του δήμου και της περιφέρειας.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad