"Ξηρόμερο Νέα Μέρα - Καθαρά Χέρια": Με αέρα νίκης η περιοδεία του υποψήφιου Δημάρχου Αλέξανδρου Σάββα στη Χρυσοβίτσα, Πρόδρομο και Αγράμπελο! - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

21 Σεπτεμβρίου 2023

"Ξηρόμερο Νέα Μέρα - Καθαρά Χέρια": Με αέρα νίκης η περιοδεία του υποψήφιου Δημάρχου Αλέξανδρου Σάββα στη Χρυσοβίτσα, Πρόδρομο και Αγράμπελο!

 


"Ξηρόμερο Νέα Μέρα - Καθαρά Χέρια": Με αέρα νίκης η περιοδεία του υποψήφιου Δημάρχου Αλέξανδρου Σάββα στη Χρυσοβίτσα , Πρόδρομο και Αγράμπελο!!!

Συνεχίζονται οι προεκλογικές περιοδείες για 3η συνεχόμενη μέρα σε Αγράμπελο - Πρόδρομο - Χρυσοβίτσα όπου οι κάτοικοι βλέπουν την ελπίδα στο πρόσωπο ενός γνήσιου και άξιου Ξηρομερίτη.

Οι κάτοικοι είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τις τοποθετήσεις του συντοπίτη τους και να συνομιλήσουν μαζί του.

Στο Αγράμπελο είχε την ευκαιρία να ακούσει τα προβλήματα που του εξέφρασαν οι μόνιμοι κάτοικοι του χωριού.

Στη συνέχεια μετέβη στον Πρόδρομο όπου και εκεί οι κάτοικοι μαζί με τον πρόεδρο του χωριού κ. Παπούλια τον υποδέχτηκαν εγκάρδια, συνομιλώντας μαζί του για τα προβλήματα και την καθημερινότητα τους.

Θερμή αλλά και ταυτόχρονα συγκινητική υποδοχή επιφύλαξαν οι κάτοικοι αλλά και τα μικρά παιδιά της γενέτειρας του Χρυσοβίτσας δίνοντας αέρα Νίκης στον συγχωριανό τους υποψήφιο Δήμαρχο Ξηρομέρου και Ανώτατο Δικαστικό κ. Αλέξανδρο Σάββα.

Ο κ. Αλέξανδρος Σάββας βαθιά συγκινημένος τους ευχαρίστησε λέγοντας τους ότι του δίνουν την δύναμη να συνεχίσει να αγωνίζεται για το μέλλον του Δήμου Ξηρομέρου.

(κλικ στις φωτογραφίες για μεγέθυνση)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad