Περιοδεία Γιάννη Τριανταφυλλάκη και υποψηφίων του συνδυασμού του σε Αστακό - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

21 Σεπτεμβρίου 2023

Περιοδεία Γιάννη Τριανταφυλλάκη και υποψηφίων του συνδυασμού του σε Αστακό


Ημερομηνία 21/9/2023
ΞΗΡΟΜΕΡΟ
ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ 
 
 Περιοδεία Γιάννη Τριανταφυλλάκη και υποψηφίων του συνδυασμού του σε Αστακό. Οι δημότες έχουν αποφασίσει να συμπορευθούν για δεύτερη φορά... με την λογική, την εργατικότητα, την ελπίδα.

Το πρόγραμμα επισκέψεων του νυν Δημάρχου Ξηρομέρου γιατρού Γιάννη Τριανταφυλλάκη και εκ νέου υποψήφιου Δημάρχου και υποψηφίων του συνδυασμού του συνεχίζεται.

Χθες Τετάρτη νωρίς το βράδυ, επισκέφτηκαν την παραλία και τα καταστήματα του Αστακού στους κεντρικούς δρόμους, σε μία άμεση και ανθρώπινη επαφή με τους δημότες, για συζήτηση για τα θέματα που τους απασχολούν και παρουσίαση του προγράμματος του συνδυασμού.
 
Είναι φανερό σε κάθε άμεση επαφή με τους δημότες, ότι έχουν αποφασίσει να συμπορευθούν για δεύτερη φορά... με την λογική, την εργατικότητα, την ελπίδα.

Τα θετικά αποτελέσματα και η σύγκριση με το παρελθόν, στη κρίση των δημοτών σίγουρα έχουν περάσει και έχουν εμπεδωθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad