Στο τόπο της πυρκαγιάς, στον Κουβαρά, μετέβη ο υποψήφιος δήμαρχος Ξηρομέρου Αλέξανδρος Σάββας - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

19 Σεπτεμβρίου 2023

Στο τόπο της πυρκαγιάς, στον Κουβαρά, μετέβη ο υποψήφιος δήμαρχος Ξηρομέρου Αλέξανδρος Σάββας


Ο υποψήφιος δήμαρχος Ξηρομέρου Αλέξανδρος Σάββας, μετέβη στο τόπο της πυρκαγιάς, που ξέσπασε σήμερα σε ποιμνιοστάσιο στον οικισμό Κουβαρά Φυτειών.

Παρακολούθησε και ενημερώθηκε κατά την εξέλιξη κατάσβεσης για το μέγεθος της εκτιμώμενης καταστροφής, από τον επικεφαλής των πυροσβεστικών δυνάμεων κατάσβεσης, καθώς και από τους οικείους του ιδιοκτήτη, ο οποίος έχει τραυματισθεί και είχε μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Αγρινίου.

Εξέφρασε την λύπη του για το γεγονός, καθώς και τη συμπαράστασή του και ευχήθηκε στην οικογένεια του τραυματισθέντα, καλή και ταχεία ανάρρωση. Από το γραφείο Τύπου και επικοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad