Κένταυρος Αστακού: Με συμμετοχή που έφτασε τους 210 αθλητές πραγματοποιήθηκε η προπονητική ημερίδα Ταεκβοντό στον Αστακό - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

30 Οκτωβρίου 2023

Κένταυρος Αστακού: Με συμμετοχή που έφτασε τους 210 αθλητές πραγματοποιήθηκε η προπονητική ημερίδα Ταεκβοντό στον Αστακό


ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΙΕΞΗΧΘΗ Η ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023!!!

Με συμμετοχή που έφτασε τους 210 Αθλητές από 15 συλλόγους και με μεγάλο αριθμό συνοδών - επισκεπτών, ολοκληρώθηκε η προπονητική ημερίδα που διοργάνωσε με επιτυχία ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ στο ΔΑΚ ΑΣΤΑΚΟΥ. 

Σκοπός της ημερίδας ήταν η προετοιμασία των αθλητών για τα πρωταθλήματα που ακολουθούν, η γενικότερη εξέλιξη τους, η εξοικείωση των μικρών αθλητών με την αγωνιστική πλευρά του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ η σύσφιξη σχέσεων, η απόκτηση εμπειριών και γιατί όχι κατ' επέκταση όλων αυτών και ο αθλητικός τουρισμός για τον τόπο μας. 

Οι προπονήσεις πραγματοποιήθηκαν πρωί και απόγευμα με ανάπαυλα το μεσημέρι, όπου τόσο οι αθλητές όσο και οι Συνοδοί με σύμμαχο τον καλό καιρό είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να χαλαρώσουν στην όμορφη πόλη μας. 

Ευχαριστούμε τους συμμετέχοντες συλλόγους: ΑΣ ΤΙΤΟΡΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ, Γ. Σ ΜΑΧΗΤΕΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΊΟΥ, ΑΣ ΔΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΑΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ, ΑΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΑΤΡΩΝ, ΑΣ ΑΓΩΓΗ ΠΑΤΡΩΝ, ΑΣ ΔΙΑΣ ΜΕΤΣΟΒΟΥ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΆΡΤΑΣ, ΑΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, ΑΜΣ ΠΥΓΜΗ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ, ΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΑΓΩΓΗ, ΑΣ ΑΡΙΩΝ ΠΑΤΡΑΣ, ΑΣ ΑΛΚΙΜΟΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, ΑΜΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΚΙΝΗΣΗ ΠΑΤΡΑΣ. 

Επόμενος αγωνιστικός σταθμός για την ομάδα του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ το Διασυλλογικό πρωτάθλημα Ταεκβοντο Πανελλήνιου την 4-5 Νοεμβρίου στο Λαύριο όπου θα συμμετέχει με 9 αθλητές.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
ΑΜΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad