Δήλωση στήριξης στη Λαϊκή Συσπείρωση για τις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου στο Δήμο Ξηρομέρου - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

05 Οκτωβρίου 2023

Δήλωση στήριξης στη Λαϊκή Συσπείρωση για τις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου στο Δήμο Ξηρομέρου


ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 8ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

Αγαπητοί συνδημότες,

Στις 8 Οκτώβρη καλούμαστε να πάρουμε μέρος στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές. Οι εκλογές αυτές είναι πολιτικές, γιατί αφορούν τη ζωή, το μέλλον και τα δικαιώματα όλων μας. Γι’ αυτό ακριβώς παίρνουμε μέρος και δίνουμε μαχητική απάντηση απέναντι στη μοιρολατρεία, στην απογοήτευση, στο συμβιβασμό, στη λογική του «δεν γίνεται τίποτε, όλοι είναι το ίδιο κλπ», δυναμώνοντας τις δυνάμεις, ενισχύοντας τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης σε Δήμο και Περιφέρεια. Παίρνουμε μέρος και δίνουμε ισχυρή απάντηση στη σύγκλιση που υπάρχει ανάμεσα στα κόμματα που κυβέρνησαν και κυβερνούν, και που αυτή η σύγκλιση – παρά τις προσπάθειές τους να κρυφτεί – εκφράζεται και σε επίπεδο Δήμου. Είναι τρανταχτό το παράδειγμα με τις απευθείας αναθέσεις!!! Διαγκωνίζονται για το ποιος έκανε τις λιγότερες, αποσιωπώντας το κύριο, την νομιμοποίηση από την κυρίαρχη κεντρική πολιτική της εκάστοτε κυβέρνησης.

Εμείς που υπογράφουμε μπορεί να μη συμφωνούμε σε όλα με τη Λαϊκή Συσπείρωση.

Συμφωνούμε όμως στο κύριο και καθοριστικό, στην ανάγκη οργανωμένης δράσης για τη διεκδίκηση λύσεων στα σοβαρά προβλήματα του Δήμου, με βάση τις δικές μας σύγχρονες ανάγκες, στην προοπτική φιλολαϊκής ανάπτυξης, κόντρα στην κυρίαρχη πολιτική που μας καθιστά έρμαια των πυρκαγιών, των πλημμύρων, μόνιμα θύματα στους καύσωνες, στους παγετούς, για να θησαυρίζουν οι λίγοι.

Στηρίζουμε τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης παντού, γιατί οι άλλοι συνδυασμοί επί της ουσίας αποδέχτηκαν αδιαμαρτύρητα την περικοπή της κρατικής χρηματοδότησης, τη λογική του κόστους-οφέλους κι έτσι ιεραρχούν το οποιοδήποτε έργο. Αποδέχτηκαν τη λογική του Δήμου-φορομπηχτικού μηχανισμού κι εφάρμοσαν κι εφαρμόζουν όλες τις ελαστικές σχέσεις εργασίας, διαιωνίζοντας το αίσχος της κάλυψης πάγιων αναγκών με συμβασιούχους.

Στηρίζουμε και καλούμε τους συνδημότες μας να στηρίξουν παντού τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης, γιατί η Λαϊκή Συσπείρωση δεν αποδέχεται αυτές τις πολιτικές.

Η Λαϊκή Συσπείρωση έχει αποδείξει πως ταυτίζεται και μπαίνει μπροστά στους αγώνες, στα αιτήματα, τις διεκδικήσεις και τις αγωνίες της μεγάλης πλειοψηφίας των συνδημοτών, των αγροτών, των κτηνοτρόφων, των ψαράδων, των εργαζομένων στις ιχθυοκαλλιέργειες κλπ.

Η Λαϊκή Συσπείρωση, η ισχυροποίησή της αποτελεί την πραγματική ελπίδα να δυναμώσει η πραγματική αντιπολίτευση και αντίσταση απέναντι στις αντιλαϊκές κυβερνητικές πολιτικές και τους δημάρχους τους που είναι συνυπεύθυνοι για τα οξυμένα προβλήματα του λαού του δήμου μας και όχι μόνο.

Υιοθετούμε το κεντρικό σύνθημα της Λαϊκής Συσπείρωσης «ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ». Στους αγώνες για τις ανάγκες των πολλών! Όχι για τα κέρδη των λίγων!

· Κακκαβάς Γρηγόρης, συνταξιούχος δικηγόρος
· Πιτσούλιας Λάμπρος, συνταξιούχος εκπαιδευτικός, πρ. Πρόεδρος Αστακού
· Παπασπυρόπουλος Κώστας, ιατρός Ε.Σ.Υ. Κ.Υ. Αστακού, πρόεδρος ΗΡΑΚΛΗ Αστακού
· Σκουτέρης Νίκος, κρεοπώλης
· Φλέγκας Παντελής, ελεύθερος επαγγελματίας (Λιόγερμα)
· Παληγεώργος Βασίλειος του Ευαγγέλου, εκπαιδευτικός
· Καϋμενάκη Αγνή του Κωνσταντίνου, συνταξιούχος εκπαιδευτικός
· Τριποτσέρης Δημήτριος (Τάκης), πρ. Δήμαρχος Αλυζίας
· Κοτρότσος Αντώνης, συνταξιούχος ΟΓΑ
· Σκαρογιάννης Ευθύμιος, συνταξιούχος ΝΑΤ
· Παξινός Ιωάννης, ελεύθερος επαγγελματίας
· Γερογιάννη Αλεξάνδρα, διδάκτωρ βιοϊατρικής στο Πανεπιστήμιο Lund της Σουηδίας
· Κοτρότσος Θεόδωρος, αρτοποιός
· Κολώνιας Βασίλης, πρ. Πρόεδρος Κοινότητας Μπαμπίνης, συνταξιούχος
· Πιτσούλια Σταματίνα, βιβλιοπώλισσα-μεταφράστρια
· Λεκατσάς Παρασκευάς, ελεύθερος επαγγελματίας
· Μπουλιέρης Δημήτριος, πλοίαρχος συνταξιούχος ΝΑΤ
· Σκαρογιάννης Δημήτριος, ελεύθερος επαγγελματίας
· Καϋμενάκη Βάσω, συνταξιούχος εκπαιδευτικός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad