Παναγιώτης Στάϊκος: Ελλαδιστάν από την ομάδα στο Facebook ενεργός πολίτης - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

05 Οκτωβρίου 2023

Παναγιώτης Στάϊκος: Ελλαδιστάν από την ομάδα στο Facebook ενεργός πολίτης


Αγαπητό ΒΕΛΟΥΤΣΑ νομίζω με το να σβήσετε τα σχόλια από την Ομάδα στο Facebook ενεργός πολίτης με τίτλο Ελλαδιστάν, με υποβιβάζετε σαν μυαλό, όταν μάλιστα τελείωσα την Ιατρική στα 5,5 χρόνια και μάλιστα εργαζόμουν και όταν στα 5,5 χρόνια έδωσα τον Όρκο του Ιπποκράτη και στο αριστερό μου χέρι κρατούσα τον τρίχρονο τότε γιό μου γεμάτος καμάρι και στις Μεταπτυχιακές μου σπουδές ακολούθησε ένα Άριστο Διδακτορικό με μια Άριστη εξειδίκευση στους Υπερήχους και μετεκπαιδεύσεις στην ΜΕΘ του Ευαγγελισμού και στο Ιατρείο Βρογχικού άσθματος και σπιρομετρήσεων στο Ευγενίδειο, πράγματα που δείχνουν ότι πρέπει να διαθέτω δείκτη νοημοσύνης πάνω από τον μέσο όρο του 120 και έτσι δεν ήταν δυνατόν να μην λειτουργήσει το μυαλό μου, για να κρατήσω όλα τα σχόλια που ανταλλάξαμε και ελπίζω να μην θέλετε να σας τα θυμίσω.

Έτσι λοιπόν σας αναγνωρίζω, ότι όπως λέγατε, κάνατε κριτική στον κύριο Τριανταφυλλάκη , για λάθη ή παραλήψεις ή παρανομίες πλημμεληματικού χαρακτήρα και όχι Κακουργηματικού Χαρακτήρα, όπως είναι η ληστεία των 240.500 ευρώ με τη αντικατάσταση του Αγωγού Ύδρευσης από τον Άγιο Δημήτριο στην οποία αγωνιζόμουν μόνος μου και τώρα τον έχουν αναλάβει τον κύριο Τριανταφυλλάκη και την λιγοστή παρέα του η Οικονομική Αστυνομία, ο Εισαγγελέας Κακουργημάτων, πέραν της Ανεξάρτητης Αρχής καταπολέμησης της Διαφθοράς και της Ανεξάρτητης Αρχής Διαφάνειας και του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και πλέον εγώ δεν χρειάζεται να κάνω τίποτα, αφού θα αποδοθεί Δικαιοσύνη με ποινή φυλάκισης 10 χρόνια.

Δεν είδα να ασχοληθείτε με την ποταπή πράξη του κυρίου Τριανταφυλλάκη, να αντικαταστήσει την Άριστη Προϊσταμένη Τεχνικών κυρία Ρούλα Ραλάτου, η οποία εκτός από Άριστη Μηχανικός, είναι και γυναίκα Αρίστου χαρακτήρα και Εντιμότητας, στην οποία είχα δώσει την εντολή αν έλειπα να υπογράφει αντί εμού, χωρίς να με ρωτήσει καθόλου.

Η κυρία Ραλάτου προσέφυγε σε ασφαλιστικά μέτρα δικαστικώς και κέρδισε την θέση της και στον κύριο Τριανταφυλλάκη έμεινε η μικροπρέπεια.

Δεν είδα να ασχοληθείτε καθόλου με την άλλη εγκληματική πράξη της απευθείας ανάθεσης 500.000 ευρώ με έκπτωση 8% στον Εθνικό Εργολάβο και ψευτονταή, όπως τον έλεγε προεκλογικά και μάλιστα αντί για αποκατάσταση των ζημιών από τις νεροποντές του Νοέμβρη του 2020 και εκείνος έριξε μια ψευτοάσφαλτο, που αντί να έχει πάχος 10 εκατοστά με βάση τα κυβικά που προέβλεπε η μελέτη, το πάχος της είναι 2 εκατοστά και ίσα ίσα που καλύπτονται τα φρεάτια και όταν ο πραγματογνώμονας θα τελειώσει την πραγματογνωμοσύνη, θα ακολουθήσει μήνυση κακουργηματικού χαρακτήρα .

Επομένως μην εκτίθεστε, αβαντάροντας τον Ανύπαρκτο Δήμαρχο κύριο Τριανταφυλλάκη, λόγω μιας βεντέτας που ανοίξατε για το θέμα την Κοινωφελούς, αφού το αναγνωστικό κοινό σας παρακολουθεί και η επισκεψιμότητα στο blog σας αυξήθηκε με γεωμετρική πρόοδο.

Μην εκτίθεστε όταν ξέρετε την εκτίμηση μου και την αγάπη μου για την γυναίκα σας και τις Λαμπρές κόρες σας.

Αστακός 5/10/2023

Παναγιώτης Στάικος.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad